pytam sa to so sku*venym predstihom ale je tu niekto kto byva v Brne a je tu moznost ze by siel 17. aprila na Dope DOD ? budu na flede a zhanam volakych fandov zebysme moznaa sli spolu
@kittyboo dva tyzdne na balenie darceka? to sa chystas dostat sochu slobody? bo ani luxusny rolls royce nepotrebuje tolko casu hoci by krabica v ktorej ho dostanes bola zlozena zo zapalkovych skatuliek... 8)
@barb ulalaa to som rad ale nazivo som nudny :/sak ja to sem preto pisem ze zhanam ludi s kt. by som isiel a ne ze ktory idu ze ci tam bude aj niekto okrem nas tak jak to pocuvas alebo teda bys isla ja ti pisem volaky tyzden dva pred akciou ci sem este vobec chodis a ci mas furt zaujem . key?
a to som si myslel, že aký som ja underground, keď to počúvam... ja by som šiel (povedané v predstihu), keby som už vážne mal lístok alebo tak, tak sa ozvem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@feklus
@barb toby bolo dobre ci zle? stratil som sa v tom
hned by bol dalsi spravodaj len o koncerte dope dod