Dopisovali ste si s niekym ked ste boli mali ? Ako dlho Vam to vydrzalo? Aj ste sa niekedy s tym clovekom stretli? Ostali ste kamaratmi doteraz, alebo sa to skoncilo ked uz jeden z Vas neodpisal? Nenapadlo Vam ze by ste toho cloveka skusili este kontaktov
keď som mala asi 7 rokov na dopisovacie papiere s barbinkmi a jednou Katkou s ktorou som sa spoznala na dovolenke v Chorvátsku, teraz si už ovbec nepíšeme ani cez et ani nič
Kedysi som si dopisovala s jedným dievčaťom ale dosť rýchlo to skončilo.. nemali sme spoločné témy..
Ale už asi 6 rokov si píšem s pár ľuďmi na nete.. začalo to pokecom myslím... už som sa s nimi aj stretla a sú to super ľudia a som rada že som s nimi v kontakte..
pisala som si listy s kamaratkami z liecenia v Tatrach dlhe roky, potom sme si vymenili nicky na pokeci a neskor aj dalsie e-maily, takze to teraz riesime takto, alebo si obcas volame... je to uz hm,... 9 rokov
jasné, dlhé roky som si dopisoval s pár ľuďmi a s 1 dopisovacou kamarátkou sa kamarátime doteraz. Listy majú svoje čaro, veľa vyčítaš z písma, alebo z nakresleného obrázku a môžeš bez prerušenia rozpísať celé litánie. Niečo ako do denníka Super je mať spoločné záujmové témy a rozoberať ich
ja som mala kamosku z rekreacie v Kovacovej a napisala mi jeden list a poslala mi tam aj text (Cambio dolor lebo som jej spominala: a mali sme tam ist ale nesli sme nikdy :/
Keď som mala 12-13-14 rokov, tak som mala nick na pokeci a tam som si s viacerými ľuďmi dlhodobejšie písala, niektorí boli dokonca aj fajn, ale nemám potrebu ich teraz vyhľadávať, už ani neviem aký mali niektorí nick, ako sa volali a priezvisko už vôbec nie, také sa neprezrádzalo. A na pokeci už nie som, takže... :p
dopisovala, ale nie takto s neznámymi.. dopisovala som si so sesternicou a ešte jednou babou z Čiech, s kt. sme ďaleká rodina a jedno leto sme sa zoznámili a potom sme neviem, ale pol roka-rok písali listy, ale potom sa to pretrhlo a aj keď ešte prišla sme sa už nestretli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale už asi 6 rokov si píšem s pár ľuďmi na nete.. začalo to pokecom myslím... už som sa s nimi aj stretla a sú to super ľudia a som rada že som s nimi v kontakte..
to už je aký oldschool...
veď hej, ja len tá predstava listu v súčasnosti mi prišla taká... historická
a viete co?aj by som si s nekym popisal