Ahojte, chcem si objednať z netu mobil, ale nechcem aby rodičia vedeli kolko stál keďže by ma asi zabili(y) vôbec sa nevyznám v týchto spôskboch doručenia, takže: 1. môžem vòbec prevziať zásielku keď nemám 18 ? 2. ako to celé prebieha? - keďže doobeda má
tak na 1. otázku ti neviem odpovedať, ale funguje to podobne ako keby ti to doniesla poštárka, len s tým rozdielom, že kuriérska služba drahšia (čo je nevýhoda), ale výhodu to má takú, že sa vieš dohodnúť s kuriérom na konkrétnom čase a aj mieste prevzatia, takže teoreticky aj prakticky tvoji rodičia o tom vedieť nemusia nič
ked mas obciansky, tak mozes. a ja som bezne brala zasielky aj bez OP ked som bola mladsia, ked platis, tak je im to jedno.
ako to predbieha? no teoreticky by sa ti mal kurier telefonicky ozvat a mali by ste sa dohodnut, prakticky to funguje asi tak, ze kurier ti zavola, ze "som u vas doma. kde ste?", co je na picu a preto sa snazim kurierom vyhybat. vtedy sa s nim az mozes dohodnut na nejaky termin, aj to mu casto nebude vyhovovat, cize mozno sa nebude dat vyhnut tomu, aby rodicia vedeli tu sumu a vyzdvihli tu zasielku (ak by boli doma).
kazdopadne ak pride poobede a budu doma rodicia aj ty, tak si to proste prevezmes a nepovies rodicom, kolko to stalo, kde je problem?
Môžeš si to nechať zaslať aj keď nemáš 18. Osobne mám skúsenosť, že keď mi niečo doručuje kuriér, tak mi vždy zavolá, kedy sa môžeme stretnúť a väčšinou si pre to zídem na parkovisko ku domu. Ale možno nie je vylúčené ani to, že ti zazvoní domov Ale pri objednávkach máš aj možnosť niečo pripísať, tak tam proste v tom formulári napíš, nech ti určite zavolajú na mobil, keď ti to budú doručovať
kuriér ti zavolá aspoň polhoďky dopredu a zídeš si po to dole, takže no probs
aj ja som sa bála, ale prišiel poobede hned, takže rodičia ešte neboli doma
1. Môžeš aj keď nemáš 18
2. Buď ti zavolá alebo napíše sms, že dnes ti to doručí a ty sa s ním môžeš dohodnúť, či ti to donesie do školy alebo kdekoľvek inde, on by s tým nemal mať žiaden problém, samozrejme ak nemáš školu od domu niekoľko km
nemusíš mať 18 ,aspoň ja som dpoteraz nepotrebovala ... on bude chcieť iba tvoj podpis a číslo OP a peniaze (samozrejme XD ) .... on ti zavolá okolo 9-10 ,že má pre teba zásielku a prišiel by vtedy a vtedy ,potom ti akurát ZAVOLÁ keď už bude pri tvojom dome - si to preberieš a prídeš domov ,rodičia to nemajú ako zistiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ako to predbieha? no teoreticky by sa ti mal kurier telefonicky ozvat a mali by ste sa dohodnut, prakticky to funguje asi tak, ze kurier ti zavola, ze "som u vas doma. kde ste?", co je na picu a preto sa snazim kurierom vyhybat. vtedy sa s nim az mozes dohodnut na nejaky termin, aj to mu casto nebude vyhovovat, cize mozno sa nebude dat vyhnut tomu, aby rodicia vedeli tu sumu a vyzdvihli tu zasielku (ak by boli doma).
kazdopadne ak pride poobede a budu doma rodicia aj ty, tak si to proste prevezmes a nepovies rodicom, kolko to stalo, kde je problem?
aj ja som sa bála, ale prišiel poobede hned, takže rodičia ešte neboli doma
2. Buď ti zavolá alebo napíše sms, že dnes ti to doručí a ty sa s ním môžeš dohodnúť, či ti to donesie do školy alebo kdekoľvek inde, on by s tým nemal mať žiaden problém, samozrejme ak nemáš školu od domu niekoľko km