Podarilo sa vám v posledných rokoch niečo, čo pokladáte za úspech? (Vy, nie tí okolo). Môže to byť niečo maličké aj väčšie, napríklad prekonanie strachu z pavúkov, prijatie na vysnenú školu, vybudovanie pekného vzťahu, úspešná kariéra. Ak áno, čo? Ak nie, prečo?
podarilo sa mi veľa vecí, za ktoré som vdačná:
•našla som si super prácu
•šla som na vš, na ktorú som chcela ísť
•šla som do autoškoly
•napísala prvú FF na HP a mala celkom úspech
•začala sa viac venovať môjmu blogu a už sa ukazuje ovocie
a dalšie drobnosti
Ja som dosiahla niečo výnimočné len z pohľadu ostatných, nie zo svojho. Takže to sa nepočíta?
(konkrétne ide o úspešné dokončenie základnej a potom strednej školy)
Áno, hlavne tento rok bol / je neuveriteľný a skvelý. Určite najlepší zo všetkých. Začalo to novými prsiami po ktorých som túžila už od decka
Chcela som si kúpiť luxusné autíčko, chcela som si kúpiť byt, chcela som chodiť v zime na dovolenky a zrazu to je, zrazu to všetko mám .Nemôžem tomu uveriť
Ešte nech ma otitulujú a budem už veľmi spokojná
No jasné! Skončenie Vš a nájdenie si perspektívnej práce považujem asi za top, ukončenie nefungujúceho vzťahu je v konečnom dôsledku tiež fajn. Celkovo posledný rok som zvládla strašne veľa a hrozne moc ma to posunulo a konečne som spokojná.
Ano, som stastny. Rozhodnutia nelutujem. Vysvetlim...
Boli to tazke rozhodnutia, pri ktorych mi moje okolie hovorilo, aby som ich nerobil (napr. davat vypoved pred tym, nez by som mal najdenu novu pracu). Asi by som bol spokojny a bolo by to jednoduchsie, aj ak by som tie rozhodnutia nespravil, no citil som, ze je to nieco, co ma posunie... a vdaka tomu budem stastnejsi
@koprdil ďakujem za odpoveď... ja tiež cítim, že teraz nie som šťastná a východiskom by mohlo byť spraviť zmenu bez ohľadu na to, či to vyjde alebo nie... no, bojim sa
@farfala Ak citis nejaku potrebu zmeny, tak tu zmenu urob
Ja som tak urobil hlavne preto, ze ak by som ju nespravil, asi by som poriadne zlenivel. Predsa len, ak je ta zmena velmi drasticka a tazka, tak to vie poriadne motivovat
Dokončila som školu a našla si prácu v odbore, ktorú som vždy chcela, s priateľom sme spolu konečne začali bývať, naučila som sa telefonovať, zlepšila si nemčinu, opäť som začala čítať a viem variť halušky.
@relieforsaddist a nebude vždy niečo v neporiadku a žitie sa bude odkladať? (aspoň teda veľa ľudí to tak robí, že ešte to a to a potom to pôjde a nakoniec "ešte to a to" nikdy neskončí)
dokázal som sa zbaviť 95% ľudí, ktorí sa na mne priživovali...
paradoxom je, že som musel klinicky zomrieť a následne spoznať Boha - Pravdu vo svojom živote....
neľutujem a aj keď môj život stále visí na vlásku som pripravený ak to bude vôľa Božia odísť z tohto sveta do večnosti...
bola som v Anglicku
mala som krásne vzťahy (hoc len krátko)
spoznala som super ľudí, ktorých mi môže každý závidieť
našla som si skvelotnú robotu
zažila som party svojho života
...
@bielalabka zažila som to čo som predtým nikdy nezažila: spoznala som ľudí úplne inak...hudba ma milovala a ja som milovala ju.. proste niečo krásne, čo už nikdy nezažijem tak ako vtedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Plus našla som si partnera, zmaturovala, našla si prácu
•našla som si super prácu
•šla som na vš, na ktorú som chcela ísť
•šla som do autoškoly
•napísala prvú FF na HP a mala celkom úspech
•začala sa viac venovať môjmu blogu a už sa ukazuje ovocie
a dalšie drobnosti
(konkrétne ide o úspešné dokončenie základnej a potom strednej školy)
Chcela som si kúpiť luxusné autíčko, chcela som si kúpiť byt, chcela som chodiť v zime na dovolenky a zrazu to je, zrazu to všetko mám .Nemôžem tomu uveriť
Ešte nech ma otitulujú a budem už veľmi spokojná
2 krat vypoved v praci
ukoncenie studia bez toho, aby som ziskal diplom
ukoncenie vztahov, ktore nemali buducnost
Ale inak nič podstatné čo by nikto nedokázal alebo niekto nepokladal za bežné
A uz som z aspon 80% prekonala pubertu, vdakabohu
Aj ine. Viem vela metodami riesit sustavy diferencialnych rovnic napriklad
Ano, som stastny. Rozhodnutia nelutujem. Vysvetlim...
Boli to tazke rozhodnutia, pri ktorych mi moje okolie hovorilo, aby som ich nerobil (napr. davat vypoved pred tym, nez by som mal najdenu novu pracu). Asi by som bol spokojny a bolo by to jednoduchsie, aj ak by som tie rozhodnutia nespravil, no citil som, ze je to nieco, co ma posunie... a vdaka tomu budem stastnejsi
Ja som tak urobil hlavne preto, ze ak by som ju nespravil, asi by som poriadne zlenivel. Predsa len, ak je ta zmena velmi drasticka a tazka, tak to vie poriadne motivovat
paradoxom je, že som musel klinicky zomrieť a následne spoznať Boha - Pravdu vo svojom živote....
neľutujem a aj keď môj život stále visí na vlásku som pripravený ak to bude vôľa Božia odísť z tohto sveta do večnosti...
mala som krásne vzťahy (hoc len krátko)
spoznala som super ľudí, ktorých mi môže každý závidieť
našla som si skvelotnú robotu
zažila som party svojho života
...