nie, nie je to príhoda z detstva. moja sestra mala dnes 6 rokov, je brutálne naviazaná na rodičov, otec jej sľúbil, že príde, ale je posadnutý robotov, nepodarila sa im nejaká práca a stratil niekoľko tisíc pre firmu.
Dobre, možno to je dôvod na hnev, ale roztrepať pred deckami stôl, a vyvreskovať je trocha veľa.
slubit ieco detom - to najhorsie co moze rodis spravit
k rozbijaniu stola a k tym peniazom a vsetko okoola co sa toho vsetko toci. Clovek si to neuvedomuje ale to co zazil tvoj otec ked stratil vela penazi a rozbil stvol to nie je nic. ale ak ma financu zotpovednost a nezistilo by sa to tak by to musel mam pocit vratit. kde spravil chybu. ako v obchode roztrepes plazmu platis za to a to je uz dost o nervy
kazit detom iluzie je to najhorsie. mne kazili a skazili co sa dalo ale som tu.
Suhlasim s kaskom. Jeho reakcia mohla byt prehnana. Ale musis si uvedomit ze otec nezaraba peniaze pre vas, ako povedal kasko ma urcitu financnu zodpovednost. Takze asi tolko.
A neviem co sa rozculujes. Kopa ludi ma otcov co zarobia par tisic, a s toho aspom polovicu preslopu alebo prehraju na automatoch. Hlavne nasa robotnicka trieda, ktora je teda poriadne pocetna.
Tak mal proste skrat, aj to sa stava, nehovor mi ze ty si bez chyby.
mna v detctve moj otec bil....odstahovali sme sa, mam noveho otca...ten sa mi nevenuje,,a ignoruje ma....teraz ma bije mama, krici na mna a vydiera ma ze ma nenavidi
mozno by si mu to mala vytknut, nech sa uvedommí najblizsie ked bude tesne pred podobnou scénou.. hm a pokiaľ ide o firmu, si myslim ze pár tisic je zanedbateľná čiastka
Je to smutné... Niekedy dospelí zabúdajú, že peniaze a kariéra nie sú všetko. Možno to potom neskôr otec bude ľutovať, ale tvoja sestra nezabudne... takéto spomienky sa nedajú vymazať. Aj moja mama býva prepracovaná, ale neverím, že by niekedy urobila toto.
clovek je dospey iba na papieroch... vek nie je nic ine ako nejaka cislovka na nejakom papieri... nic viac
je vela ludi co sa citia byt starsi,ale aj naopak
kamos ma 36,ale sprava sa ako 20 rocny mladik...a stale tvrdi ze je este zrely do skoly...
moja ucitelka vyzera ako 50 rocna babka,ktora chodi na prechadzku so svojou vnuckou...dost ma zaskocilo ked som sa dozvedela ze ona ma iba 33 a to dievcatko je jej dcera '''
no ak mozem, napisem ze vela chlapov je takych vybusnych a nervoznych. peniaze su v zivote dolezite, no aj ich dcera ma 6 rokov len raz. mohol si to nechat na neskor alebo sa vyrozpravat len manzelke a nie takto pred detmi. ja to ale tiez poznam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dobre, možno to je dôvod na hnev, ale roztrepať pred deckami stôl, a vyvreskovať je trocha veľa.
A on si myslí, že sa dá kúpiť všetko...
ja som si v detsve tiež neužil moc rodičov ale som im vdačny za to čo mi dali..tvoja sestra to niekedy v buducnosti pochopi..
a je to krute a smutne ked dospeli a hlavne rodicia nevedia zvazit dosledky svojho spravania...
k rozbijaniu stola a k tym peniazom a vsetko okoola co sa toho vsetko toci. Clovek si to neuvedomuje ale to co zazil tvoj otec ked stratil vela penazi a rozbil stvol to nie je nic. ale ak ma financu zotpovednost a nezistilo by sa to tak by to musel mam pocit vratit. kde spravil chybu. ako v obchode roztrepes plazmu platis za to a to je uz dost o nervy
kazit detom iluzie je to najhorsie. mne kazili a skazili co sa dalo ale som tu.
A neviem co sa rozculujes. Kopa ludi ma otcov co zarobia par tisic, a s toho aspom polovicu preslopu alebo prehraju na automatoch. Hlavne nasa robotnicka trieda, ktora je teda poriadne pocetna.
Tak mal proste skrat, aj to sa stava, nehovor mi ze ty si bez chyby.
je vela ludi co sa citia byt starsi,ale aj naopak
kamos ma 36,ale sprava sa ako 20 rocny mladik...a stale tvrdi ze je este zrely do skoly...
moja ucitelka vyzera ako 50 rocna babka,ktora chodi na prechadzku so svojou vnuckou...dost ma zaskocilo ked som sa dozvedela ze ona ma iba 33 a to dievcatko je jej dcera '''
takze podla mna vek je iba cislo na papieri