tak teraz dám troška inej témy zaujímalo by ma že ako ste sa stáli dospelými čo vás k tomu viedlo a ako sa vám to podarilo je lepšie byť dospelým dospelo uvažovať rozmýšlať no viete ja po tom túžím aj po tom že pracujem vo firme som pravá ruka riatitelovi
tak ja sa cítim stále ako dieťa, ale všetci mi vždy hovorili že sa správam a myslím ako dospelák, prvýkrát mi to povedala jedna kamarátka keď som mal 14 .. no a myslím si že je to zmes toho že, mi zomrel dedko - čo ma veľmi poznačilo, sa mi rozdviedli rodičia - prestali sa o mňa tak zaujímať, príliš som sa nestretal s pochopením a to že možno veci preberám do hĺbky viac ako by sa patrilo - pretože ma to baví
Ja sa necítim ako dieťa a ani medzi ne nepatrím. Ale to už dlho, lebo som vyrastala medzi dospelými. Všetci čo ma aspoň trolilnku poznajú, to môžu potvrdiť.
ja som dospela asi odkedy som zodpovedna a to mozu byt tak dva roky?
a som velmi, velmi rada ze som taka.. to ze je niekto dospely neznamena ze nemoze byt spontanny alebo sa jasit.
akoze moc nechapem co sa vlastne pytas ale nevadi no dospely som len v niecom a to v nazoroch na tento system na tentno svet a podobne a nikto ma nepresvedci ze to je inak proste som v tomto nastaveny uz na spravnu cestu samozrejme obcas si pozrem aj uplnu konspiracnu kktinu a neviem ci tomu verit ale tak celkovo v tom mam jasno no ale inak v praktickom zivote som uplne v riti som decko v tomto proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale pomaly zrejem skúsenosťami
A kde si sa prisťahovala? Vedľa ambasády?
a som velmi, velmi rada ze som taka.. to ze je niekto dospely neznamena ze nemoze byt spontanny alebo sa jasit.
Samozrejme, ako prvé som o tom napísala status na Birdzi