No vzdy sa najde na svete niekto kto tama rad..Mozno to prave neni ten ktoreho by si chcela a mas taketo stavy..ale vzdy je tu niketo..len by si to trebalo uvedomit a nie mat deprimujuce reci..
jasne, ze bude krajsi bez teba hlavne forum bude krajsi...dam ti radu chod si svoje citove problemy riesit k dakemu doktorovi ja ta lutovat nebudem si taka mala sracka furt len vzlykas
ja ak ti mozem poradit tak si natiahni nejaku sietku z tenkych olovenych laniek pod most a potom na to skoc,to bude bordel,soferi auta sa poseru uvidis
strasny outsider ktoreho vobec nezaujima nazor spoločnosti ale na silu potrebuje spolocnosti davat najavo ako ho ten jej nazor vobec nezaujima.....tomu hovorim pozer.....zabi sa a daj pokoj, popripade sa nezabi a daj pokoj tiež....
urcite ta ma rada tvoja rodina,kamosi,kamosky a je vela dovodov preco zit su prazdniny tak si ich uzi zabavaj sa.urcite pre niektorych ludi znamenas vela
citala osm tvoju diskusiu predtym a vidno ze si totalne na dne ale ako som uz povedala, mozes si za to sam a tato prehnana sebalutost za nedostatocny dovod ti nepomoze...keby is sa chcel zabit tak to urobis a nevypisujes to tu na birdzi ale aj tak by to bola hlupost
@38 - s nim sa radsej nestretavaj, lebo sudiac podla jeho predchadzajucej diskusie by sa na tebe stal az chorobne zavisly...ale so mnou sa mozes stretnut
jezisi maria neznasam ludi, ktori sa lutuju a ktori chcu aby boli lutovany. do pcie to si taky debil, ze to potrebujes? Vies manipulovas z niektorimi ludmi. ale byt ja tovjim kamaratom tak ti dam jednu cez hubu. Ak sa cches zabit nech sa paci. mas volnost. Ale ty sa enche. Inak by si to sem nepisal a kazdy vie jedno, ze nikdy nebolo tak zle aby bolo horsie tak sa vschop ty mulica. a vyhladaj odbornu pomoc psicholog.
coo jak to ? aale ty si este stale v tom ? chlapce, ved si pekny , urcite aj dobrosrdecny ked si taky naivny , nic nie je stratene , ona nie je jedina na svete a aj ked mam obcas pocit , ze ta nikto nema rad , ver ze existuje neikto kto ta ma naozja rad , kazdopadne rodina aspon ta urcite..good luck, vazne, najvacsim umenim cloveka je usmev ked mu je do placu, bola by skoda takto skoncit, zijes len raz , a uricte na svojej ceste stretnes este nejaku osobku, pre ktoru sa oplati zit..len ty sam si to najprv musis uvedomit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
PRECO TO TU PISES?
tak to uz urob, ked ti je to tak jedno
dpc ..co sisi myslel ked to tu napises? ze ta budu vsetci vo forume lutovat a modlit sa za tvoju skazenu dusicku??
ked sisi chcel ulavit mal si sa vypisat do blogu a ne do forumu este aj s jednou vetou ktora je taka ista ako je nadpis
do riti,ked ti to pomoze..nech sa paci..mas priestor a kopu moznosti na samovrazdu
(uz ma seru taketo temy..a nie nemohla som si odpustit poznamku)
a prave ma napadla jedna scena filmu lod duchov,kde bola tiez pouzity oloveny drot(nebola to zrovna sietka ale to nevadi..efekt splnil )
@20 ano,a potom ked sa zabije si to vsetci rozmyslime
bude vas strasit jeho duch!
strasny outsider ktoreho vobec nezaujima nazor spoločnosti ale na silu potrebuje spolocnosti davat najavo ako ho ten jej nazor vobec nezaujima.....tomu hovorim pozer.....zabi sa a daj pokoj, popripade sa nezabi a daj pokoj tiež....
a suhlasim s 28-mickou stale mas pre koho alebo pre co zit....
no sak neni lepsie radsej to ked Hannibal Lecter pripravuje veceru?
(to je ta konecna scena jak prekroji typkovi hlavu a on pod drogami este chutna svoj mozocek )
ked uz sa spomenul resident,tak som si neodpustila prave toto nespomenut