Tak čo som sa neská nedozvedel ? ....... ževraj som GAY ! .... v celej škole sa o tom vraví pretože som ževraj odmietol jedno z najkrajších dievčat na škole ..a to len preto musím byť gay ? .... ( a mimochodom som ju neodmietol a ani sme sa o tako
co koho do toho?? mimochodom krasa je subjektivny pojem...ak sa tebe ta baba nepaci, to neznamena ze si gay...jednoducho letis na ine typy...ale taka uz je ludska natura, musi do kazdeho pindat, kto sa co len kapanek odlisuje od nejakej kvazi vymedzenej konvencie...
súcitím s tebou aj my máme na škole takých drbnutých, zakomplexovaných ľudí, čo majú takú silnú potrebu rozširovať o druhých pičoviny ..najlepšie je zhlboka sa na nich vy.... raz ich to baviť prestane
ja už fakt nechápem ľudí, ktorý niečo počujú a hneď tomu uveria a potom rozširujú chujoviny...ako nečudujem sa, že ťa to nasralo...však ako toto už nie je normálne
vidite aku mame pridrbanu spoločnosť ...ked je dakto hetero tak to nikoho nezaujíma ...ked si gay si hned hviezda ...co hovorim ...chora spolocnost ...cim vacsia uchylka tym vacsia star
o mne koluje, že chodím už 5 mesiace z jedným hokejistom, s ktorým sa ani len nerozprávame a vidíme sa asi len raz alebo dva krát do týždna aj to len na školskej chodbe... a každý kto okolo mňa prejde mi hovorí: " Čau Jankeová, kde máš Jankeho?"(Janke je ten hokejista) a ja sa z nich furt len smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
o mne koluju podobne veci...
NO A?!
A možno ti závidia ako vyzeráš, ani by som sa nedivila. A ser na to.
@schizoofrenik chýba mi to tvoje daj si facku :p
Fakt to nestojí ani za rozoberanie, a nie ešte za fyzickú námahu
si nenechaj skákať po hlave
Počkať! Ved ja viem, ako vypadáš
Sú vadní nerieš ich
k teme : ser na nich