ja takých návhov dostávam XY a aj v minulosti som dostávala a všelijaké ..dokonca raz jeden chalan mi ponúkal 50 000 ak s ním strávim noc ..a normálny vyzeral ,taký mladý ..a že si ma potom chce namaľovať som sa tak smiala ...a nedal sa vôbec odbiť ...absolútne ..ale našťastie potom som si ho zablokovala ...ale neznášam takéto návrhy ..je to nechutné ..a neprijala by som to v živote ...čo keby mi niečo spravil ?veď dnes je úplne "normálne a bežné " ,keď na takýchto stretkách zabijú ženy ..
mne tiež v kuse chodia a raz som to počítala a len od dvanástej poobedia do dvanástej večer by som zarobila niečo cez 2000 € a to rátam len tých, čo napísali konkrétnu sumu, ni tých, čo ponúkali FO (samozrejme to bolo na sexzoznamke, ale keďže som tam bola len prihlásená a nič som tam nepísala ani nikomu a nemám ani fotku, jednoducho nič, tak je to celkom slušná suma)
samozrejme, že chodia, hlavne pokec sa tým fakt hemží Či už sex so silónkami, bondage, piss, alebo normálne "disciplíny" ako pozerať sa, ako sa robí on (aj cez webku), alebo či sa on môže pozerať, alebo fajka, alebo sex...nikdy som na také ponuky nereagovala, nemám to za potrebu fyzicky a finančne - nie, nie som k*rva, pripadá mi to choré. Aj keď to chlap navrhuje žene a aj keď to tá žena prijme.
Skutočne to budí dojem niečoho "nekalého", nie iba sexu...či už únos, vražda, alebo niečo iné.
Osobne som toho názoru, že ak má potrebu za to niekomu konkrétny chlap platiť, má minimálne dve možnosti - ísť ku slovnaftu, na križnu alebo inam (myslím teraz v BA), alebo na diskotéke na nejakú pipenku minúť aj menej eur, opiť ju...a tak. Tam sa určite nejaké ochotné nájdu.
a okrem toho, ak si musí zháňať nejakú sexuálnu satisfakciu takýmto spôsobom, asi s ním nemôže byť úplne všetko ok....normálny chlap si predsa babu nájde aj zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nie neprijala by som
im na rovinu napíšem že kktovi ani prsia neukážem :p
Som rada, že som bola Tvoja prvotina v sexuálnych návrhoch
Hej, v našej dedine každý deň aspoň zo päť takto zabijú ...
ked som este davnejsie chodil na pokec, tak mi chodili navrhy hlavne od buzikov... ale neboli to velke sumy, najviac tusim 20 000sk..
Skutočne to budí dojem niečoho "nekalého", nie iba sexu...či už únos, vražda, alebo niečo iné.
Osobne som toho názoru, že ak má potrebu za to niekomu konkrétny chlap platiť, má minimálne dve možnosti - ísť ku slovnaftu, na križnu alebo inam (myslím teraz v BA), alebo na diskotéke na nejakú pipenku minúť aj menej eur, opiť ju...a tak. Tam sa určite nejaké ochotné nájdu.