kazdodenne pocuvam aku lahku skolu som si vybrala aby som tam nic nemusela robit, hlavne ze minimalne 5 ludi z triedy si ide robit v lete reparat.. ale ved ok >________>
keď oznámim známku zo skúšky, tak povedia niečo v zmysle, že super, mám ďalšiu za sebou. inak nie, ale na druhej strane, netuším, za čo by ma vlastne mali chváliť
keď som mala dobré známky, keď som zmaturovala, po každej skúške ktorú spravím a tak niekedy aj len tak, keď navarím a tak určite nie často aby som si na to nezvykla, ale snažila sa zaslúžiť si to potom to dobre padne
@n0win0u som najlepsia v triede tak si myslim ze ich poznamky naozaj nie su na mieste, mne sa zase paci ako analyzujes ked do toho nevidis.. som na tazsej skole ako som bola predtym a za to ze si ONI co to nikdy neskusili myslia ze je pre debilov a ovela lahsia, to neznamena ze mi maju pravo za to vkuse nadavat a ponizovat ma
@n0win0u idem na to seriozne lebo to ako mi otec vkuse hovori aka je ta skola lahka a pre debilov je jednym z najcastejsich predmetov nasich hadok a preto ano, dost ma dokaze nasrat ked do mna s tym rype niekto dalsi kto rovnako ako moj otec nema o tom ani sajnu
@hoperpohroma jj my sme vsetci chodili na hnojariny a ty jedina chodis na cambridge uz od 15tich.. co ti na hentaku znosku hnoja mam odpisat prosimta ? fakt netusim ty asi si zijes vo svojom vlastnom svete, kde je vsetko inak a vsetci su odinakial -.-
ako tvoj foter moze byt v tomto dost blby, ak ti robi doprieku, to netvrdim, ale ty tiez dokazes stale len ukazovat prstom od seba
@n0win0u moj otec vychodil 8rocny gympel a ja som vychodila 5 rokov z 8rocneho gymplu, potom som isla na elektrotechnicku co je skola co je narocna v niecom absolutne inom ako je gympel a preto on nema pravo to porovnavat ked to nezazil. ja ked niekde robim chybu tak nemam problem si ju priznat, ale neviem preco by som v konkretne tomto pripade mala ukazovat inam ako okolo seba, to oni mi maju potrebu picovat na akej lahkej skole som aby som nic nemusela robit, bez toho aby si to skusili. mam to davat sebe za vinu nie?
@hoperpohroma jj tvoj otec absolutne nemoze tusit, o com je elektrotechnicka stredna.
skoncil s gymplom alebo siel na vysku aj ? to ma len tak mimochodom zaujima.
teraz nechapem trosku, si na skole, kde nic nerobis a si najlepsia z triedy a oni ti stale picuju, ze si na skole slabej, lebo nic nemusis robit a si najlepsia ? lebo ono to celkom v podstate logiku dava takto xD
@n0win0u ty si padnuty na hlavu alebo co? proste nemoze sudit skolu ked v nej nikdy nebol O______o jasne ze kazdemu idiotovi je jasne o com je ta skola, ale to si treba skusit proste.. ani gympel a gympel nemozes porovnavat dokial si neskusil oba, aj ked by mali byt teoreticky to iste, lebo v kazdej skole su ini vyucujuci a tak, sa citim ako keby som taketo elementarne veci musela vysvetlovat skolkarovi O______O
no prave to je to, ze to nie ze ja nic nerobim, ja sa snazim aj ucim a z niektorych predmetov je mi na grc, ale zvladam ich. prave gympel bol ta skola kde som sa na vsetko vyjebala zvysoka a aj tak som v pohode prechadzala, tuto by som to nemohla spravit proste.. lenze tym ze domov chodim az vecer tak oni si myslia ze cely den nic nerobim a ja som najlepsia kvoli tomu ze sa snazim, nie kvoli tomu ze by to bola skola pre idiotov.. keby som sa na to vyjebala tiez robim reparat ako ostatni, lenze to ste vy, ludia mudri ako radio, co vsetko vedia lepsie ako ja
@hoperpohroma neviem ani co ti na to mam odpisat, ja som padnuty na hlavu a ty si lietadlo asi. nic ine ma ako argument nenapadne, lebo to je akoby hrach na stenu hadzal
@hoperpohroma jj ja som bol len : skolka, potom hnojarina a momentalne chodim na vysoku murarsku skolu. zatial co ty, v 16tich vies o skolach bajne viac ako barskto, tvojho tatka co asi chodil len do jasli nevynimajuc.
nikto nechodil na elektrotechniky z ludi, ktorych poznam, neviem si vytvorit nazor na tu/tie skolu/y, lebo vsetci okolo su jebnuti a o skolach mi klamu, tvrdia, ze su lahke a pritom su jebnuti asi, ale aj tak ich vychodili nejakym zazrakom xD
este na nieco som zabudol, co akosi z tvojich pseudoargumentacii vyvodzujem ? ale howgh, dohovoril som. toto nema asi ani v paralelnych vesmiroch zmysel tato konverzacia
@kolini zmaz to dopici cele plz toto, tento "rozhovorciak"
@hoperpohroma Ak mi dovolíš, pripojím sa, lebo mám pocit, že zakaždým ked zapnem birdz (aby sme nepreháňali, definujem to ako "v kratších časových intervaloch") nájdem či už tvoj status/komentár/hocičo ako sa biješ do hrude, aké si ty ukrivdené chúďatko (a netýka sa to iba v tomto fóre spomenutej školy).
(nasledujúci odstavec možno bude smrdieť samochválou, ale neviem ako inak ti to vysvetliť)
Povedzme, že ja som tiež skončila 8-ročný gympel, mimochodom tiež som bola "najlepšia z triedy" a vdaka priemeru 1,00 z posledných štyroch rokov, vrátane maturity som sa dostala bez príjamčiek na medicínu, kde už som jednou nohou v 3. ročníku (síce som ešte nedoskúškovala, ale potrebné kredity už mám). Áno, máš pravdu, v živote som na elektrotechniku nechodila a neviem, aká je ťažká, ale dovolím si tvrdiť, že za život som sa asi viacej nadrela nad knihami ako ty. A robím to? Bijem sa do hrude, aká som úžasná a ako mi rodičia strašne krivdia, ked mi za každý môj úspech povedia "Dobre, uč sa dalej"? Nie. Ako nowic povedal, príde mi to ako keby si vkuse musela ukazovať na seba prstom. Uznávam, je to blbé, ked má tvoj otec takýto prístup, ale fakt, ak si najlepšia, tak čo riešiš? Myslím, že celý systém učenia spočíva v tom, že sa učíš pre seba a ako ty uznáš za vhodné a nie, aby si prehlasovala "Som najlepšia na ťažkej elektrotechnike a môj otec to nechápe". Tiež som mala nezhody s rodičmi na tému učenia sa, ale netrvalo mi dlho a vekom som pochopila, že do školy nechodím, aby mi niekto skladal poklony, ale aby zo mňa aj niečo bolo.
@32 nechcela som samozrejme povedať že som úbohé chúdatko na medicíne a ťažšia škola na svete neexistuje (lebo, čo sa týka techník, mávam bielou vlajočkou).
Ale toto tu rozkrikovanie, bol fakt hardcore už aj na mňa
@perkele gympel nie je pre kazdeho, mne taky typ skoly vobec nesedel, prave preto som na technickej, lebo som nechcela (pre mna) kraviny ako biologiu, geografiu a podobne omackove predmety, ktore nikdy ja osobne nevyuzijem. rovnako dobre ako si zvladala gympel by si nemusela zvladat taku skolu, prave preto, ze to nie je typ pre teba
a k tomu ze sa stale stazujem, je to internet, zalezi na tom? radsej to niekam vyplujem akoby som to mala v sebe dusit. tuto sa vsetkym ohromnym moralizatorom zdam ako male rozmaznane decko ktoremu vsetko vadi, ale nikto netusi, ake rodinne problemy som mala a do akej hlbky ma poznacili. a ked toto napisem, zase tymto uzasnym ludom pripadam len ako nejaka "prijebana attention whore", preto nema zmysel sa k tomuto vobec vyjadrovat, lebo kto nechce pochopit, nepochopi nikdy.
@hoperpohroma Tak ako si sa nechcela učiť na gymply pre teba tie hovadiny a radšej si išla na elektro, tak tak by si to mala brať, že sa učíš niečo pre seba a nie neičo menejcenné pre tvojho otca.
To, že mne osobne "prekáža" tvoje sťažovanie sa, je môj osobný názor. Tiež som si prežila nezhody s rodičmi a rodinné problémy, ale nikdy som v takejto miere nemala potrebu kydať na svojich rodičov na internete. A aj v tom mále, čo som to určite párkrát spravila, sa teraz hanbím, že niekde na internete existuje dôkaz ako som na nich iba pindala. Pretože vekom si možno aj ty uvedomíš, že napriek všetkým tým problémom a nezhodám, ťa nikdy nemuseli vychovávať a živiť ťa. Ja som sa tiež rozkrikovala na mojich rodičov, ale teraz si uvedomujem, že niet ich, nebola by som nikde (a aj ked som ich moránu pomoc nikdy nepochopila, chceli mi dobre). Nemoralizujem, iba ti hovorím, aký ja mám pohľad na to tvoje sťažovanie sa. Nie je to nič vaic ako môj osobný názor, na základe faktov, ktoré poznám a netvrdím, že to v skutočnosti nemusí byť inak.
@perkele ved ja sa ucim pre seba a nie pre otca.. len ma stve ked ma ma stale potrebu zhadzovat a podcenovat
aj mne je to sice blbe ze to tu zoztava na nete ako zaznam, ale uz s tym nic nespravim, aj som sa to snazila trochu obmedzit.. ale ide o to ze mne rodicia (najma psychicky) nicili zivot uz od malicka, oni mi mozno dobre chceli, ale nemaju sajnu ako sa maju vychovavat deti a preto by bolo mozno aj lepsie, keby ba boli niekam odlozili.. viem ze ma nemuseli vychovavat a mozno by bolo pre mna aj lepsie, keby si ma adoptoval niekto, kto dieta naozaj chcel a vedel sa o neho postarat
@hoperpohroma nechcem ti nič urážlivé písať. Teda, nehovorím že elektrotechnické školy sú ľahké (áno čo sa matematiky a fyziky tíka tak o niečo ťažšie budú) ale že by boli nejako extra ťažké? Ja si nejako poradne nepamätám na deň, kedy som sa na strednej učil (aj ne výške to mám s učením celkom biedne a v pohode som prechádzal. Jednotky som samozrejme nemal, čo ty asi máš ale aj tak. A propó, z elektrotechnickej školy, na ktorú som chodil ja, chodili žiaci na tú tvoju, keď nezvládli u nás nejaký ročník... Čiže určite som nechodil na učňovku.
@semhamforas ved ja nehovorim ze je to najtazsia skola na svete.. vacsinu znamok mam naozaj 1 a 2 a na to sa tu snazit treba a to moj otec nechape, ze tie jednotky zadarmo nie su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
kazdodenne pocuvam aku lahku skolu som si vybrala aby som tam nic nemusela robit, hlavne ze minimalne 5 ludi z triedy si ide robit v lete reparat.. ale ved ok >________>
Aby mal človek motiváciu sa viac snažiť
nezablahozelaju mi ani k sviatku,nie to aby ma chvalili,nezaujimaju sa o moje zitie..
za to kritizuju jedna radost..hlavne ze mi znicili zivot..
ponaucenie: k svojim deckam (ak budu) budem iny..pche..
ak si najlepsia v triede tak co to potom riesis ? -.-
meh ale nechce sa mi tu riesit taketo volaco, posnazil som sa len o joke ale ides na to prilis seriozne
ako tvoj foter moze byt v tomto dost blby, ak ti robi doprieku, to netvrdim, ale ty tiez dokazes stale len ukazovat prstom od seba
skoncil s gymplom alebo siel na vysku aj ? to ma len tak mimochodom zaujima.
teraz nechapem trosku, si na skole, kde nic nerobis a si najlepsia z triedy a oni ti stale picuju, ze si na skole slabej, lebo nic nemusis robit a si najlepsia ? lebo ono to celkom v podstate logiku dava takto xD
no prave to je to, ze to nie ze ja nic nerobim, ja sa snazim aj ucim a z niektorych predmetov je mi na grc, ale zvladam ich. prave gympel bol ta skola kde som sa na vsetko vyjebala zvysoka a aj tak som v pohode prechadzala, tuto by som to nemohla spravit proste.. lenze tym ze domov chodim az vecer tak oni si myslia ze cely den nic nerobim a ja som najlepsia kvoli tomu ze sa snazim, nie kvoli tomu ze by to bola skola pre idiotov.. keby som sa na to vyjebala tiez robim reparat ako ostatni, lenze to ste vy, ludia mudri ako radio, co vsetko vedia lepsie ako ja
nikto nechodil na elektrotechniky z ludi, ktorych poznam, neviem si vytvorit nazor na tu/tie skolu/y, lebo vsetci okolo su jebnuti a o skolach mi klamu, tvrdia, ze su lahke a pritom su jebnuti asi, ale aj tak ich vychodili nejakym zazrakom xD
este na nieco som zabudol, co akosi z tvojich pseudoargumentacii vyvodzujem ? ale howgh, dohovoril som. toto nema asi ani v paralelnych vesmiroch zmysel tato konverzacia
@kolini zmaz to dopici cele plz toto, tento "rozhovorciak"
(nasledujúci odstavec možno bude smrdieť samochválou, ale neviem ako inak ti to vysvetliť)
Povedzme, že ja som tiež skončila 8-ročný gympel, mimochodom tiež som bola "najlepšia z triedy" a vdaka priemeru 1,00 z posledných štyroch rokov, vrátane maturity som sa dostala bez príjamčiek na medicínu, kde už som jednou nohou v 3. ročníku (síce som ešte nedoskúškovala, ale potrebné kredity už mám). Áno, máš pravdu, v živote som na elektrotechniku nechodila a neviem, aká je ťažká, ale dovolím si tvrdiť, že za život som sa asi viacej nadrela nad knihami ako ty. A robím to? Bijem sa do hrude, aká som úžasná a ako mi rodičia strašne krivdia, ked mi za každý môj úspech povedia "Dobre, uč sa dalej"? Nie. Ako nowic povedal, príde mi to ako keby si vkuse musela ukazovať na seba prstom. Uznávam, je to blbé, ked má tvoj otec takýto prístup, ale fakt, ak si najlepšia, tak čo riešiš? Myslím, že celý systém učenia spočíva v tom, že sa učíš pre seba a ako ty uznáš za vhodné a nie, aby si prehlasovala "Som najlepšia na ťažkej elektrotechnike a môj otec to nechápe". Tiež som mala nezhody s rodičmi na tému učenia sa, ale netrvalo mi dlho a vekom som pochopila, že do školy nechodím, aby mi niekto skladal poklony, ale aby zo mňa aj niečo bolo.
Ale toto tu rozkrikovanie, bol fakt hardcore už aj na mňa
a k tomu ze sa stale stazujem, je to internet, zalezi na tom? radsej to niekam vyplujem akoby som to mala v sebe dusit. tuto sa vsetkym ohromnym moralizatorom zdam ako male rozmaznane decko ktoremu vsetko vadi, ale nikto netusi, ake rodinne problemy som mala a do akej hlbky ma poznacili. a ked toto napisem, zase tymto uzasnym ludom pripadam len ako nejaka "prijebana attention whore", preto nema zmysel sa k tomuto vobec vyjadrovat, lebo kto nechce pochopit, nepochopi nikdy.
To, že mne osobne "prekáža" tvoje sťažovanie sa, je môj osobný názor. Tiež som si prežila nezhody s rodičmi a rodinné problémy, ale nikdy som v takejto miere nemala potrebu kydať na svojich rodičov na internete. A aj v tom mále, čo som to určite párkrát spravila, sa teraz hanbím, že niekde na internete existuje dôkaz ako som na nich iba pindala. Pretože vekom si možno aj ty uvedomíš, že napriek všetkým tým problémom a nezhodám, ťa nikdy nemuseli vychovávať a živiť ťa. Ja som sa tiež rozkrikovala na mojich rodičov, ale teraz si uvedomujem, že niet ich, nebola by som nikde (a aj ked som ich moránu pomoc nikdy nepochopila, chceli mi dobre). Nemoralizujem, iba ti hovorím, aký ja mám pohľad na to tvoje sťažovanie sa. Nie je to nič vaic ako môj osobný názor, na základe faktov, ktoré poznám a netvrdím, že to v skutočnosti nemusí byť inak.
aj mne je to sice blbe ze to tu zoztava na nete ako zaznam, ale uz s tym nic nespravim, aj som sa to snazila trochu obmedzit.. ale ide o to ze mne rodicia (najma psychicky) nicili zivot uz od malicka, oni mi mozno dobre chceli, ale nemaju sajnu ako sa maju vychovavat deti a preto by bolo mozno aj lepsie, keby ba boli niekam odlozili.. viem ze ma nemuseli vychovavat a mozno by bolo pre mna aj lepsie, keby si ma adoptoval niekto, kto dieta naozaj chcel a vedel sa o neho postarat