kedy,ako...obcas nam cosi dali co ako kukma,ze naco no ale fajn.. a dnes teda napr.vymysleli ze musim s nimi abslolvovat veceru vecer.. segra skoncila prvak na zakladke tak to moc prezivaju,takto znova po rokoch.. takze najprv vypijem s nimi a ptm do baru s kamosmi,to bude vecer..
Kedže som sa pomerne dobre učila, vždy som si niečo ako odmenu "vybavila". Ale pri mojom maturitnom vysvedčení (ktoré bolo na rovnakej prospechovej úrovni a prakticky bolo aj najdôležitejšie), na to sa akosi pozabudlo...
Ohľadom odmeny k vysvedčeniu. Ak si prečítam ako mladý diskutujú o tom či niečo dostali za vysvedčenie, tak ma napadne otázka: Mali by niečo za to dostať???? Akože jasné malú drobnosť, alebo nejaké peniaze aby si večer mohli niekde ísť posedieť s kamarátmi na kofolu, ale dostávať za to nejaké špeciálne odmeny či dary???? Veď každý sa účí pre seba a nie za odmenu ako nejaký pes. Odmena príde neskôr sama ak je človek vzdelaný a sa chce vzdelávať.
Rovnako to je aj s domácimi prácami aj o tom som počul že poniektorí mladý pomáhajú doma za peniaze. To je akože čo??? Veď upratujem a robím okolo domu preto že chcem pomôcť rodičom a hlavne pre seba, veď aj ja tam bývam a ešte za to si žiadať peniaze????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vždy nejakú väčšiu drobnosť nejakú.
davat peniaze za to ze sa uci? ani omylom....
Ale nepamätám si, že by som niečo za vysvedčenie dostávala, aj ked bolo dobré.
mam este 6
zajtra dostanem 4
a dam si co najskorej prepichnut jazyyyyyyyyyyyyyyk
Odvtedy najmä knihy, keďže nemám inak na dovolenke čo čítať
Ale už nechcem nič, všetko potrebné si dokážem zaobstarať sama
keď už od školy nemám nič..
je to len papier nič viac
ale najviac ma vedelo potesit aj tak, ked som dostala Kinderko
Rovnako to je aj s domácimi prácami aj o tom som počul že poniektorí mladý pomáhajú doma za peniaze. To je akože čo??? Veď upratujem a robím okolo domu preto že chcem pomôcť rodičom a hlavne pre seba, veď aj ja tam bývam a ešte za to si žiadať peniaze????