Ahojte, ak sa nudite a chcete si skrátiť život o 10-15 min tak by som vás veľmi pekne poprosil o vyplnenie tohto dotaznika k diplomovke Za každé vyplnenie pivo zdarma » www.survio.com/survey/d/P3B3Y5...
Podľa mňa študent druhého stupňa VŠ by už mohol vedieť, že zohnať dostatočný počet respondentov môže byť niekedy značný problém...aj pri dotazníku trvajúcom 3-5 minút...
10-15 minút je ohromne dlhý čas, na to ja osobne nemám ochotu, prepáč
@pubertslatinocelny Ak si si nevšimol musel som použiť štandardizovanú testovú batériu čo je povinná norma na VS 2. stupňa v odbore psychológia. To znamená že otázky nemôžem skrátiť a ani a nimi manipulovať. Na stres je standardizovaná metóda stress profile ktorá je daná. Tak ma tu prosím nepoucuj, treba si najskôr prečítať o čo ide alebo keď už idem do niekoho hovoriť tak si overiť veci. Pekný deň
@poppyseed ďakujem veľmi pekne za ochotu je dlhý ten dotazník to je pravda ale ja s tým nič neurobím a dá sa vyplniť aj za 6 - 8 min presne. Ďakujem ešte raz pekný deň
Aha no tak sa ospravedlňujem. Každopádne keď to propagujes s vabivym "ak chcete zabiť 10-15 min", tak ma to dosť odrádza
Ale možno skúsim, keď vravíš 6-8min
Super že tá batéria nemá tú klasickú formu tabuľky kde musím vždy chodiť prstom a dávať guličky, a krížia sa mi oči, že v ktorom som riadku
"Niečo medzi" je roztomilá odpoveď
Máš vyplnené
@pubertslatinocelny ono je to dvojsečné... neoplatí sa respondentom klamať, pretože keď im povieš "pár minút" alebo "5 minút" a oni čítajú pomaly a skutočne im to zaberie tých 15, tak budú len zbytočne nasratí že im klameš v tom ako dlho to bude trvať... keď povieš že 15 min a budem im to trvať len 8, tak sa potešia a plus eliminuješ tých, ktorí sú ochotní venovať ti pozornosť len tých 5 min, ktorí by ti ten dotazník možno aj tak odflákli a spravili ti nereprezentatívne výsledky a to nechceš obvykle
@tomas1408 mna to strasne nebavilo ale to nie je tebou ale mojim nastavenim dneska ale kedze viem ake to je zohnat dostatocny pocet respondentov tak mas to mat a drzim palce so statistikou - v com to budes robit ? Statistica? SPSS?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
10-15 minút je ohromne dlhý čas, na to ja osobne nemám ochotu, prepáč
Ale možno skúsim, keď vravíš 6-8min
"Niečo medzi" je roztomilá odpoveď
Máš vyplnené