Čawte. Mám nový dotykový mobil, ale je k paušálu od T-mobile, a chcela som vedieť, či budem môcť do neho dať už teraz svoju kartu od O2. Pretože som ho dostala od priateľa, ktorý bral nový paušál a telefón mi dal, lebo on má už... A teraz neviem, či sa to
áno môžu, lenže to nekontrolujú. Keď som chodil na strednú, niekoľko ludí tam v priebehu tých 4 rokov dávalo reklamovať odblokovaný telefón a všetkým to uznali
@lilta ja mam htc z t-mobile a dala som tam normalne O2 kartu, nebol zablokovany ani nic... ale to mama objednavala cez firmu, cize ho mozno brali zo skladu ked este nebol bloknuty.. ale neviem
a ako je v tomto prípade dôležité, že je ten mobil dotykový? dokonca je to natoľko dôležité že si tak pomenovala diskusiu, a riešiš tu T-Mobile a paušály... (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Musíš si ho odblokovať v nejakom obchodíku s elektro vecičkami stojí to 10 eur
Ale môj kamoš to vie robiť aj zadara
skús sa opýtať nejakých tvojích kamošov
LG E400
Moja mama ma ten istý
V pohode jej ide nikdy sa jej nekazil vštko jej ide jak má takže si myslím že ta záruka nieje potrená aspoň pre moju mamu ale nikdy nevieš
@bangbangboom pokiaľ viem tak HTC zakázalo robiť operátorom zmeny v ich telefónoch, takže ani bloknúť ho nemôžu
@lilta