neviem..kebyze mam zvysnych 5tisic...tak sa tam asi prihlasim...ale bohuzial nemam ani moc cas chodit kazdu sobotu do BA...ale inak ak to mas z tych ponuknutych miest niekde blizko + mas dostatok vsetkeho tak urcite chod...nic nemoze byt na skodu..ved oni ponukaju aj nieco ako simulacia prijacih pohovorov
mne tie kurzy dost pomohli, kedze tam vyucoval doktorant z nasej fakulty a hovoril nam dost vela aj o skole, ako to tam chodi a tak.. takze ja si myslim, ze to zmysel ma ved si aspon zopakujes vsetko na prijimacky, lebo aspon ma to donutilo ucit sa na prijimacky, aj ked len tam, ale aj tak inak ani moji znami na to nejako nenadavali..
chodila som tam a myslim ze sa celkom oplatil aj ked som nakoniec skoncila na uplne inej skole nez na ktoru som chodila na kurzy... ale aj tam ma vzali
aha na pravo. tam chodil aj jeden moj spoluziak a zobrali ho nakoniec, ale musel sa naozaj vela ucit.
ja tym kurzom ale az tak neverim lebo som sa stretla s tym ze na prijimackach nebol z matiky ani jeden podobny priklad ako na kurze - a to sme ich tam preratali naozaj vela. co viem zas je aj masmedialka v TT, kde tiez kamaratka z pripravneho nemala na prijimackach nic.
ide aj o stastie, ktory den mas prijimacky. tak drzim palce aby si mala na prijimackach veci aj z kurzu, aby si len tak nevyhodila prachy jak ja.
ja som tam chodila a bolo to zbytočné - pretože na právo na UK, kam som sa najviac chcela dostať a teraz tam študujem, mi zrušili prijímačky a brali podľa priemeru
absolvoval som kurzy cez SIV. Nebolo to pravo,ale ekonomika,ale pomohlo.
Mal som kamosov,ktory sli cez tu istu instituciu a hlasili sa na pravo, 1 sa dostal na statnu,2 su na sukromnej.
Ide o to,ze tie kurzy ti pomozu zopakovat a pripravit ta priebezne ,uz pocas roka,ked riesis maturity. Je to dobre. Urcite odporucam.
Ale zavisi aj od skoly,kedze samotne univerzity si robia aj svoje pripravne kurzy,su drahsie ale efektivnejsie a vies co mozes cakat.
Na Slovensku,sa vacsinou otazky na prijimacky nelisia. POkial viem,tak je to cca. vzdy z tych 4000 otazok co je potrebne sa naucit do BA. POdobne otazky su v BB aj v KE.
Na sukromnych su trosku ine prijimacky,individualnejsie a zamerane aj na osobnost.
nenene, blava už nemá prijímačky...v TT je tých otázok podstatne menej ako 4000...ale ja neviem ako to tam chodí, ja som nebola ani na jedných prijímačkách.
určite to len pomôže, ja tiež teraz chodím na architektúru hlavne kôli kresleniu a je pravda že inak by som sa kresliť doma nedonútila, a aj naučiť sa tam dá veľa vecí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem..kebyze mam zvysnych 5tisic...tak sa tam asi prihlasim...ale bohuzial nemam ani moc cas chodit kazdu sobotu do BA...ale inak ak to mas z tych ponuknutych miest niekde blizko + mas dostatok vsetkeho tak urcite chod...nic nemoze byt na skodu..ved oni ponukaju aj nieco ako simulacia prijacih pohovorov
a na aku chces ist skolu?
dúfam, že to bude stáť za to, pretože doučovanie skutočne potrebujem...
ja tym kurzom ale az tak neverim lebo som sa stretla s tym ze na prijimackach nebol z matiky ani jeden podobny priklad ako na kurze - a to sme ich tam preratali naozaj vela. co viem zas je aj masmedialka v TT, kde tiez kamaratka z pripravneho nemala na prijimackach nic.
ide aj o stastie, ktory den mas prijimacky. tak drzim palce aby si mala na prijimackach veci aj z kurzu, aby si len tak nevyhodila prachy jak ja.
takže jedine podľa toho, kam chceš ísť..
Mal som kamosov,ktory sli cez tu istu instituciu a hlasili sa na pravo, 1 sa dostal na statnu,2 su na sukromnej.
Ide o to,ze tie kurzy ti pomozu zopakovat a pripravit ta priebezne ,uz pocas roka,ked riesis maturity. Je to dobre. Urcite odporucam.
Ale zavisi aj od skoly,kedze samotne univerzity si robia aj svoje pripravne kurzy,su drahsie ale efektivnejsie a vies co mozes cakat.
Na Slovensku,sa vacsinou otazky na prijimacky nelisia. POkial viem,tak je to cca. vzdy z tych 4000 otazok co je potrebne sa naucit do BA. POdobne otazky su v BB aj v KE.
Na sukromnych su trosku ine prijimacky,individualnejsie a zamerane aj na osobnost.
najviac ma lakaju kosice.. BA je prilis daleko takze dufam ze ma prijmu aj niekam inam..
na nasej strednej sme mali dejepis aj nosku priiiserne biednu tak myslim ze mne pomoze cokolvek