Aký je pre vás osobne dôvod na rozchod s partnerom? Resp. čo považujete za takú tú vašu hranicu kedy už máte pocit, že to ďalej nejde a je tu iba táto možnosť?
A aký vnútorný pocit máte o tom druhom v tom momente keď také niečo nastane.
tak ja sa vo vseobecnosti velmi nerad rozchadzam. ked uz s niekym som, taxa snazim robit uplne uplne vsetko preto, aby to vydrzalo co najdlhsie, aj ked to ca100 uz zmysel nema. tazko povedat globalne nejaky dovod... asi ked uz vidim, ze 2. strana nejavi ziaden zaujem o nejaky dalsi boj
opakovaná nevera(raz by som to možno prekúsla..ale iba MOŽNO..) opakované klamstvá, ak by ma udrel alebo by sa ku mne správal ako k špine.. naštastie toto riešiť nemusím kedže ja mam anjela ^^
to je pokazde ine, ale urcite sa mi nepaci ak niekto na mna kasle a nesnazi sa to ani napravit alebo pokial by mi niekto bezdovodne nadaval alebo dokonca udrel tak je koniec
keď si už nemáme čo povedať, neodpustiteľné sklamanie, žiadne city z jednej alebo z druhej strany alebo z oboch strán zároveň, málo spoločných záujmov...
ja som osobne ešte žiadne hranice sám sebe neurčil prečo by som nejakú nechal ... to závisí od toho konkrétneho vzťahu v ktorom by sa to udialo teda udialo niečo čím by to malo všetko skončiť teda mal by som skončiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
riešenie tejto otázky nie je mojim denným programom.
2. opakovana nevera
3.nasilie