mohloo by to ukazovat v môj vztahy dovod alebo to posle ludom ktorym chcem btw vsetym kamaratom tsku preco sa kamaratstvko skoncilo ale to moze byt pre niekoho otravne tak skor to v môj
to čo by som tam napísala? Zas vyťahovať pred inými dôvody? Ako napríklad "Tá čupka mi balí chalana!" Haha to by bolo dobré ale keby sa s niekym pohádam tak to by tma boli len nadávky ako chudera,traper.....a zhorčovať situation tým že to vykvákam cudzím ľuďom na net? nj blbosť to je
Paci sa mi to, asi to spravim, aj opacne, dovod pri pridavani, aj pri mazani, nech niekto iny vie preco si ho dotycny pridava k priatelom, alebo maze... to sa mi lubi, to spravim
@15 a to ked si ho vymaze stale ho bude mat v priateloch len tam bude mat napisane predtym nepriatel a ten dovod alebo co?s tymi priatelmi by som aj suhlasila ale ti nepriatelia to nie..
@15 a ked napr. nebudem chciet aby ostatni videli preco som si niekoho vymazala alebo koho som si vymazala?nechcem mat ziadny zoznam vymazanych priatelov na webke..
ja si priatelov nepridavam a ani nevymazavam.. mam tu par, co ich poznam osobne a jednu babenu co sa s nou super pisalo a mam s nou podobne nazory.. a keby si ma vymazali, tak mi je viac menej jedno preco, pretoze mi to povedia vonku
podla mňa by bolo dobré ak by existovala aj skupina "nepriatelia"...aby ma už niektoré socky ako napr. ten trapny a vtieravy uchylák @rebel ... viacerím by sa tu taká funkcia páčila ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mozes sa hanbit..