Čaute onedlho je tu leto na ktoré sa všetci veľmi tešíme. Chystáme sa s rodinou na dovolenku, akú krajinu odporúčate? Akú oblasť? Prečo práve tam niečo letecky. Mne sa najviac pozdáva Mallorca, Tunis-Mahdia a mozno este Egypt.. Poraďte mi nieco kde j
Odporúčam ti ísť na Kanárske ostrovy.
Nie že by to bolo niečo neznáme , ale je to predsa len iné ako tie klasické letoviská.
Chorvátsko , Bulharsko , Egypt a podobne to je o tom istom , 50 hotelov na kope , po kkt barov , reštík a holých tučných britov a ani netušíš kde vlastne si , žiadna miestna kuchyňa , žiadna miestna kultúra...nič.
odkedy mi vyskocila reklama na lacne letenky od studen agency a bol v zozname zanzibar, a odkedy som to dala do gugla a videla tie obrazky.... tak to je moj prvy ciel!
@mm47 bola son v chorvatsku asi 10krat a nevidela son ziadnych britov, hotely asi 2,ale to boli apartmany,uzasna atmosfera, krasna plaz,miestna kuchyna
Mne sa v Egypte veľmi páčilo Pobehali sme dosť krajín, ale sa vrátili niekoľkokrát. Egypt je super kvôli podmorskému svetu. Mamina bola aj v Marsa Alam, ktoré je vraj ešte viac kúl, viac rybiek, korytnačky, útesové žraločíky.... Aj s ďalšími vecami sme boli spokojné.
v Egypte sa mi páčilo kvôli koralom hlavne ale ináč až tak nie dobré a Mahdia bola v pohode celkom ale tak mne stačí že je pekné more a to v Egypte bolo a tie ryby :3
Mne ide iba o to. Iba o to jediné, krásne more. Dovolenka v Turecku nas sklamala veľké vlny, nebolo tam tyrkysové more, mali sme tam platne a stale červenú zástavu .. Ja neviem boze
@matthewp prosím ťa, sú tam moc veľké vlny? Kvoly mamine mne by to nevadilo, preto sa pýtam aa nákupné možnosti? Je tam veľa obchodou , ci treba ist iba niekde na výlet autobusom kvoly obchodom?
@lizatko12 ide o to, o aký deň ide ale je to 50:50. Ja som fanúšik hádzania sa do vĺn a cestovala so mnou osoba, ktorá neznáša vlmny iba pokojné more. Obaja sme si prišli na svoje - niektoré dni boli vlny fakt veľké (ale nič nebezpečné, super na vyšantenie, pamätám si ako som bol 4 hodiny vkuse v mori) a niektoré dni krásne pokojné úplne ako na zanzibare (Vtedy treba ísť na paraglaiding)
Blízko pri hoteli bol obchodík kúsok ďalej menšie obchodné centrum takže paráda Vôbec netreba nikde cestovať kvôli obchodom avšak ak chceš ísť do centra mesta (odporúčam) tak treba ísť taxíkom za dináre, čo je pohoda a taxíky tam jazdia ako na Time Square (nepreháňam)
@dumbledore Letoviská sú bezpečné, pochybujem, ze by isli tam. Isis bude pomaly chciet expandovat do Europy preto tento rok ocakavam utoky v Turecku (pozri ich geograficku polohu) a takisto na cypre a grécku. Tunisko je na tom dobre, ked som tam bol videl som, ze si potrpia na bezpecnost.
Portugalsko- Algarve.. Najkrajsie miesto, kde som kedy bol Ciste more, paradne utesy a mozte ist aj lodou na nejaku sukromnu plaz, kde sa normalne z pevniny neda dostat
Tiez velmi pekne aj na francuzskej riviere je, ale zas mne nepasuje francuzska natura ludi a ani jedlo ich az tak nemusim
@frnkhl heh, Algarve mám doteraz myslím zapísané v mobile, keď som sa prechádzal okolo Reindersmeer, tak tam boli na tabuli nejaké geologické pomery a bola tam spomenutá práve táto oblasť...fajne to vyzerá... kamoš chodí do Portugalska surfovať, ja som tam ešte nebol...
@frnkhl spravil som na stopa Kodaň - Amsterdam a späť, to máš nejakých 1600km, preto si trúfam aj na Portugalsko... potom som to dal z Kodane do Ústí nad Labem, vystúpil, šiel na pár dní na aktivistický kemp do Mostu, spoznal zopár ľudí a ty ma vzali z Prahy až do Nitry... len cestu Most - Praha som si zaplatil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nie že by to bolo niečo neznáme , ale je to predsa len iné ako tie klasické letoviská.
Chorvátsko , Bulharsko , Egypt a podobne to je o tom istom , 50 hotelov na kope , po kkt barov , reštík a holých tučných britov a ani netušíš kde vlastne si , žiadna miestna kuchyňa , žiadna miestna kultúra...nič.
Ja som približne toto videl zatial všade kde som bol pri mori.
NEJEBAŤ SA DO LETOVÍSK!!!!!!!!
Ale výhodou, že to je dosť lacné.
ale teda hocičo na severe by bolo fajn
ak chceš niečo cenovo prístupné, odporúčam Rigu
Blízko pri hoteli bol obchodík kúsok ďalej menšie obchodné centrum takže paráda Vôbec netreba nikde cestovať kvôli obchodom avšak ak chceš ísť do centra mesta (odporúčam) tak treba ísť taxíkom za dináre, čo je pohoda a taxíky tam jazdia ako na Time Square (nepreháňam)
Tiez velmi pekne aj na francuzskej riviere je, ale zas mne nepasuje francuzska natura ludi a ani jedlo ich az tak nemusim
@lizatko12 Ale ved mas to dobre dostupne.. Z Prahy tusim lieta do Portugalska a neviem, ci nie aj z Viedne