Zdravim potreboval by som pomoc pri hladani dovolenkoveho zajazdu cez cestovku
Kriteria: na tyzden (v rozmedzi od 28.6. do 15.7.), all inclusive, bez pasu, blizko plaz aj mesto ktore zije, odlet z BA idealne. Do 650 eur. Malorka alebo nieco podobne
@mielikki Neuveris ale skusil som to a nadalej skusam. Napisal som to sem preto aby mi niekto skusenejsi v cestovani co aktualne hlada dovolenky popripade poslal nejaky dobry tip. Cize sice som pocital ze niekto premudrely ako ty sem napise takyto zbytocny typ komentara ale nabuduce radsej jeb na to
Zober si last minute ... určite v tom termíne niečo bude. Za cca 300-400 eur môžeš splašiť ibizu, malorku,menorku,krétu, bulharsko,sardiniu... a bude to spĺňať všetky požiadavky.
@laurikaaa To by bolo super prvýkrát takto idem, ako funguje ten last minute? Prídem do cestovky týždeň predtým alebo myslíš to že sa im tam nahlasim a oni mi zavolajú deň pred že kam sa ide?
Nie, ono to funguje tak, že si vyhliadneš cestovku/cestovky a nasledne checkuješ ich web/fb profil a čakáš či sa tam neobjaví niečo čo by sa ti zapáčilo.
Ak chceš napíš TS, môžem ti poslať pár tipov čo sa oplatí sledovať.
väčšinou to nie sú CK ale cestovné agentúry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Alebo použiť Google?
Ak chceš napíš TS, môžem ti poslať pár tipov čo sa oplatí sledovať.
väčšinou to nie sú CK ale cestovné agentúry.
Ibiza, 300 - 400€ ? WTF
Riadne si vedľa..