V bulharsku som nebol, ale v grecku (kreta) sa mi celkom pacilo. V zasade je jedno kam pojdes pokial budes mat all inclusive. Ja som mal ultra-mega-super-all-inclusive a mohol som slopat aj zahranicne chlasty, takze parada
Hlavne si priplat za all-inclusive a nejaky poriadny hotel lebo co som pocula od kadekoho co boli v bulharsku/chorvatsku ze co su v inych krajinach 3* tak u nich to vyzera jak vo vymeniku.
Neviem co je na tom pravdy, tam som nebola ani nechcem
Bola som v bulharsku a bolo vyborne , mali sme bez stravy a v pohode sa to dalo , najedli sme sa kedy a kde sme chceli isla by som znova .. Ziadne smetisko som nestretla
Som V Bulharsku každý rok, a chodíme autom, S tym, že ideme V podstate na.slepo (vyberáme dom až tam)...je to lacnejšie a môžeš si vybrať, kde stráviš tie 2 alebo koľko týždňov)
inak musim dodat po komentaroch vyssie,ze tiez som ziadne smetisko nevidela...plaz sme mali velmi blizko a bola v poho
hotel nebol 5hviezdickovy a predsa bol super
sice recepcna nehovorila ani po anglicky a ani po rusky,ale nejak sme to dali.jedna povedzme lamavo neco zadrela
a jedlo sme mali iba ranajky,ale to nam vyhovovalo,kedze sme chceli ochutnat co tam maju v restikach a podobne a furt to bolo iba za babku,takze no problm. a chutil
@bebekex Pobavilo
Ja som čítal o jednej poľskej svadbe kde kúpili alkohol od nejakého garážového predajcu. Poliaci sú proste veľkí obchodníci. Počas veselice viacerým ľuďom došlo nevoľno a súčasne si ten predajca všimol že mu v garáži nejako neubudlo vodky ale nemrznúcej kvapaliny tam mal oveľa menej ako predtým...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Neviem co je na tom pravdy, tam som nebola ani nechcem
ak ti nebude vadiť že budeš na pláž chodiť okolo zopár smetísk alebo tak tak v pohode
A tiež som si žiadne smetiska nevšimla
hotel nebol 5hviezdickovy a predsa bol super
sice recepcna nehovorila ani po anglicky a ani po rusky,ale nejak sme to dali.jedna povedzme lamavo neco zadrela
a jedlo sme mali iba ranajky,ale to nam vyhovovalo,kedze sme chceli ochutnat co tam maju v restikach a podobne a furt to bolo iba za babku,takze no problm. a chutil
Ja som čítal o jednej poľskej svadbe kde kúpili alkohol od nejakého garážového predajcu. Poliaci sú proste veľkí obchodníci. Počas veselice viacerým ľuďom došlo nevoľno a súčasne si ten predajca všimol že mu v garáži nejako neubudlo vodky ale nemrznúcej kvapaliny tam mal oveľa menej ako predtým...