Tí, čo ste boli už na dovolenke v grécku, tak ako sa vám páčilo? kde ste boli? a s čím ste boli spokojní/nespokojní?
Absolvovali ste aj nejaký výlet ?
A koľko vás vyšla dovolenka?
miiilujem grecko a nespomeniem si kde vsade sme boli,ale tak chalkidiki,parga,corfu,katerini ...vacsinou sme si na vylet na okolite ostrovy, alebo sme skusali vodne sporty,na corfu sme si pozicali auto a behali po ostrove. milujem ich jedlo,nocny zivot,vsetko vacsinou som bola 'nespokojna' len s turistami,ktori sa nevedeli zmestit do koze...alebo doprava haki baki
a neviem kolko to stalo,vzdy sme sli last minute, nie lietadlom,aby sme tam mohli co najviac vidiet a tak
Santorin, Korfu, Rodos (cestovka)
Min.rok na aute skoro cez cele grecko do Albanska par km (Sarande).
Spokojny - maju kvalitne cesty a krasnu prirodu
Nespokojny - vacsina policajtov nevie NJ a ani Aj. Ceny su dost velke na to ze maju krizu.
My sme boli v Leptokarii, také malé mestečko. Bolo tam super, kľud, milí ľudia, pláž síce nebola celkom najčistejšia, ale bola v pohode. More bolo krásne doobeda, poobede neodporúčam. Ale reštiky varili dobre, v podstate fajn miesto. Netreba byť náročný, veď hlavne, že to bolo pri mori.
bola som 2x, raz v Paralii a druhy krat na Chalkidiki... páčilo sa mi tam veľmi 8) a rozhodne ešte v buducnosti chcem ísť do Grecka a boli sme zakaždým v posledných turnusoch takže to bolo trošku viac vymreté tam ale to mi nevadilo, praveže aj dobre na výletoch sme neboli čo aj lutujem ale bola som decko a mamča rozhodla že nepojdeme iba na trhoch nejakých sme boli. ale strašne som chcela ísť kuknuť na Meteory možno nabuduce
@8 a čo mi trochu vadilo boli medúzy ... síce su pekne ale odkedy ma jedna poprhlila som do vody chodila vždy s doširoka otvorenými očami a bála som sa každeho flaku vo vode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a neviem kolko to stalo,vzdy sme sli last minute, nie lietadlom,aby sme tam mohli co najviac vidiet a tak
Min.rok na aute skoro cez cele grecko do Albanska par km (Sarande).
Spokojny - maju kvalitne cesty a krasnu prirodu
Nespokojny - vacsina policajtov nevie NJ a ani Aj. Ceny su dost velke na to ze maju krizu.