Pekný večer, chcem napísať článok o budúcnosti cestovného ruchu v Tunisku, zaujímajú ma teda vaše názory, hlavne tých, ktorí sa tam v lete chystajú, prípadne tam už niekedy boli.
@sushivo tak akoze v "teroristickych" utokoch ich moc neni viac jak my neni akoze kde ich je tak malo takze to by si nesla asi skoro nikam ako napriklad ja
Tunisko je mega úžasná a nádherná krajina, Chcel som ísť ale toto ma pravdepodobne odradilo Je mi ľúto tých ľudí tam, že len kvôli nejakému j*bnutému ISIC prakticky zomrú na chudobu... :/
nemám veľmi rada tunisko, ale nevylučujem, že by som sa tam niekedy chcela ísť pozrieť, ale teraz určite nie. v súčasnosti je pre mňa na dovolenku atraktívne skôr turecko, už sme tam boli s rodinou viackrát a služby sú tam na veľmi dobrej úrovni, takže by som tam išla pokojne znova. momentálne ale nemám peniaze takže namiesto dovolenky pôjdem na brigádu v lete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov