ale urcite by ste si mali vyhotovit kopiu dokladov ...A co som chcel napisat uz bolo povedame takze nic . A ked ta nahodou kusne do zadku zralok tak ziadna panika
šak... plavky, oblečenie, uteráky a také tie potreby základné na dovolenku a v Chorvátsku ani nie sú veľmi drahé potraviny... ale voda tam je o dosť drahšia jak u nás... teda... aspoň minulý rok bola takže nabrať tam aj veľa vody
@pappkin u hangtime11 nehladaj moralne zasady...jeho je tazko pochopit ma vlastny nazor na skoro vsetko a zase tiez na neho vseci utocia...normalne ...vyjadruje sa po svojom urazanim...je to jeho klasika(ja ho chapem)..za jeho urazkami a agresiou vim nejst ukryty zmysel narozdiel od niektorych inych ludi...
aj ja idem do Chorvatska ale az v auguste ved oblečenie peniaze doklady nafukovačky deku..neviem fakt..ja mam taky strach ze nieco dolezite doma zabudnem
oblečenie - z každého druhu, lebo nevieš, aké bude počasie. čiže tričká, ale aj nejakú tú mikinu, nohavice, šortky, plavky sú samozrejmosť... kozmetika - krémy nejaké na pokožku a aj na opaľovanie samozrejme, zubná kefka a pasta a ak si už dostávaš krámy vezmi si aj vložky - aj keby ti nemali prísť, vezmi si. samozrejme doklady, ak si berieš mobil tak nezabudni nabíjačku... ak máš alergiu vezmi si lieky... alebo všeobecne nejaké lieky si zober, ak by ti niečo bolo...
už ma nič nenapadá, cestujem tak často, že všetko robím automaticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@tikalok - áno už teraz si masturbujem , rajcuje ma to !
@tikalok a kto doma nemasturbuje? Len feministky ale pred birdzom asi nikto
mohol by si byť menej agresívny, sa ti budem báť napísať . ked založila jebnutú anketu tak sa pousmej radšej =D
@jerry483 - ha bojte sa ma ! ale nie ale to sa nedá len pousmiať
@boxer161 - hm ty ma nejako začínaš chápať ... to si asi prvý
a co ked poznam vsetky svoje osobne identifikacne cisla naspamat?
už ma nič nenapadá, cestujem tak často, že všetko robím automaticky