Ahojte, mam taký menší problém, mal som vybratú destináciu Atény ako menšia dovolenka teraz od 30.7, keď že Grécko Atény majú momentálne problém s požiarmi a záplavami, poraďte mi nejakú podobnú destináciu kam by ste šli, kde je aj turistika aj more
ja som bol pred par tyzdnami na rodose. tam je velmi pekne. mas tam "turistiku" taku ze v hlavnom meste mas hradby po kriziakoch. takze mozno ta to zaujme a voda a more je tam paradicka
Ked sme boli v californii tak v narodnom parku yosemite dost horelo, ale nasli sa v pohode miesta kde po tom nebolo ani chyru... a inak destinacii je na vyber cele stredomorie
@Efyks odessa ukrajina celkovo ma napadla že by som ju trošku prešiel, a zašiel aj do pripyati, černobyl a pod, ale to by som sa nemohol už vrátiť naspať
Rozmýšľam nad Rímom, keď že sa mi Atény a ich Grécka história zrušila, rozmýšľam nad Rímskou historiou a Rím ale taktiež ma napadla Transylvánia Rumunsko..alebo ešte Thessaloniki to je tiež podobne..ja kua kua fakt neviem
@amorko Rím je tiež super... a k moru to máš tak hoďku cca... Thessaloniki su tiez pekne mesto a primorske, osobne by som dal radšej prednosť takému Portugalsku alebo nejakemu z gr. ostrovov ale v podstate neviem, čo riešiš... požiare su pod kontrolou a nehori v celom Grécku ani v Aténach... a navyše ceny pojdu dole ked ten magor strielal pred par rokmi na plazi v Tunise a zastrelil skoro 40 ludi, vsetci rusili do Tunisu zajazdy... kolegyna naopak zrusila Egypt a isla do Tunisu, so zľavouz 70% na all inclusive a vsetky pridruzene fakultativne vylety a pod. a nesmierne si pochvalovala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Rozmýšľam nad Rímom, keď že sa mi Atény a ich Grécka história zrušila, rozmýšľam nad Rímskou historiou a Rím ale taktiež ma napadla Transylvánia Rumunsko..alebo ešte Thessaloniki to je tiež podobne..ja kua kua fakt neviem