Don_corleone: no ačo na tom nevieš pochopiť?? šak normálne ta tam nechcela a hotovo a nebude ti nič vysvetlovat.. len by si bol nasraný a pod. Ide sa tam zabaviť, dá si od teba pauzu, možno sa tam uvedomí a začne ta mať omnoho viac rada, alebo naopak sa stebu rozíde.. no šak nerieš t
Sak a co si myslis ze preco ta asi nezobrala so sebou? Tak ja ked niekoho milujem tak ho berem so sebou vsade de sa len da a na dovolenku urcite.. A este k tomu ze ti to nepovedala skorej...
Ono je možno problém aj vtom, že ako dlho spolu chodíte.. pretože poznám ludí, čo ked isšli spolu an týžden na dovolenku... tak mali z toho obavy, že sa tam niečo dojebe ked budú spolu 24 hod denne(niekedy aj viac Ale potom ked sa vrátil sa čudovali, že prečo sa vobec toho báli.. no možno má pdobný problé, že sa bojí byt stále s tebu...
alebo mozno ide s kamaratkou a nechce aby sa citila jak piate koleso...sak damska jazda nie?...alebo sla so svojou partiou kde ty nikoho nepoznas a nechcela aby si sa citil jak piate koleso ty ... alebo ste fakt spolu kratko moc a bala sa...alebo sa jej spytaj sak na co tie jazyky mate???
No aj keby to tak bolo ze by ste si liezli na nervy, tak sa mizda troska chore uprednostnit kamaratku alebo kamarate pred frajerom ci frajerkou.
Takze ak ty mam pravdu povedat, nemyslim si o nej ani o tejto situacii nic dobre.
Ked uprednostni kamaratku pred tebou. Najpravdepodobnejsie je to, co robz vecsina bab, ze cez prazdniny, alebo cez leto si chce proste uzit, ty uz si asi pre nu okukany, a chce sa ist zabavat inam. Je velka sanca ze ta tam podvedie (ved preco by nechcela aby si isel - lebo chce robit nieco co v tvojej pritomnosti nemoze), minimalne bude flirtovat atd.
A ked pride s dovolenky je velka sanca na to ze sa jej to zapaci, a vykasle sa na teba, alebo naopak ze si uvedomi ako ta lubi. ALe v kazdom pripade tam nejde s dobrymi umyslami si myslim.
No v kazdom pripade, mi ju nepozname a mozme sa seci mýliť, takze by si si to mal vzdiskutovat s nou, preco to tak spravila, atd.
Len prosimta never na to, ked ty povie ze na to zabudla alebo podobne keci ze si chce oddychnut. Ked si od teba potrebuje oddychnut, tak potom asi nemate najlepsi vztah a smeruje to k zahube.
dakujem vam za vase nazory, z niektorych som si bral inspiraciu, a vsetko dobre dopadlo, hlavne It dobre poradila, nechcem povedat ktora cast bola ta prava, ale aspon raz co som si vsimol ze diskusia nebola plna nadavok a urazok na moju osobu
hej kamo ale vieš teba to sere, ju nasere že ťa to sere ,budete obydvaja nasraty a ona z dovolenky bude mať len trízniace myšlienky ,ved si doprajte navzájom
Don carleone - aj ked pisem asi po vyrieseni problemu ale co si vy chalani furt vyberiete najhorsiu verziu a najmenej pravdepodobny nazor! tak chce byt na dovolenke s kamaratkou..je to az tak nepochopitelne? podla mna vobec nejde o to ze by nechcela by s tebou alebo si od teba oddychnut..chcela byt s nou sama.. a to s tebou podla mna vobec nesuvisi...proste chce byt so svojou najlepsou kamaratkou na dovolenke (a este ked sa vy 1 nemate radi tak sa necuduj preco ta tam nevolala..a myslim ze aj keby ste spolu dobre vychadzali tak by to nebolo fer voci tej kamoske co ty vies ak sa poznaju ja neviem od skolky a planovali ze pojdu spolu na dovolenku a teraz by si tam so sebou zobrala frajera a ta jej kamoska by tam tym padom bola navyse)kasli na to tes sa ze aj ty mas cas len na seba a svoje zaluby kamosov atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takze ak ty mam pravdu povedat, nemyslim si o nej ani o tejto situacii nic dobre.
Ked uprednostni kamaratku pred tebou. Najpravdepodobnejsie je to, co robz vecsina bab, ze cez prazdniny, alebo cez leto si chce proste uzit, ty uz si asi pre nu okukany, a chce sa ist zabavat inam. Je velka sanca ze ta tam podvedie (ved preco by nechcela aby si isel - lebo chce robit nieco co v tvojej pritomnosti nemoze), minimalne bude flirtovat atd.
A ked pride s dovolenky je velka sanca na to ze sa jej to zapaci, a vykasle sa na teba, alebo naopak ze si uvedomi ako ta lubi. ALe v kazdom pripade tam nejde s dobrymi umyslami si myslim.
No v kazdom pripade, mi ju nepozname a mozme sa seci mýliť, takze by si si to mal vzdiskutovat s nou, preco to tak spravila, atd.
Len prosimta never na to, ked ty povie ze na to zabudla alebo podobne keci ze si chce oddychnut. Ked si od teba potrebuje oddychnut, tak potom asi nemate najlepsi vztah a smeruje to k zahube.