1. Barcelona a Costa Brava. Chceli sme ist pozriet este aj ine casti Spanielska v septembri ale asi to zrusim a miesto toho pojdeme na plavbu lodou, bud niekde po stredozemnom mori alebo Karibik.
2. Chcela by som este vidiet Miami, Juznu ameriku a Karibik. Kedze mam momentalne dost nasetrene tak to aj na jesen bude
3. Celkovo naj bol Dubaj a najlepsie miesto v europe bola jednoznacne Barcelona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2.Nemecko
3. Bola som len v Chorvatsku a to bola pre mna celkom trauma vzhladom na davy ludi
2. Los Angeles
3. Tunisko, lebo nikde inde som ešte nebol
2. To je fuk
3. Vždy a všade
2. Austrália... hocičo v nej
3. to sa nedá vybrať
2. Španielsko, Brazília
3. Grécko
2 Saint Tropez
3 bulharsko lebo nikde inde som nebola
2. Seychely - keď som bola menšia páčil sa mi ten názov, tak mi to ostalo
3. na výber mám len Taliansko, ale sťažovať sa nemôžem, takže Taliansko
2. asi všade, Tokio, USA, GB, Írsko, Norsko (no to bude tiež čoskoro), Holandsko a všade kde je azurovo modré more
3. idem prvý krát takže zatiaľ neviem povedať
2. Ibiza, Dubaj, Cuba
3. zatiaľ som bola len v Chorvátsku a bola som maximálne spokojná
2.) Čokoľvek v oblasti tajgy, Nový Zéland a Japonsko.
3.) Tu: » goo.gl/maps/4V48...
2. Novy Zeland a nie len navstivit, ale chcem tam zit. Dokonca roka sa stahujem.
3. Umhlanga, Juzna Afrika
2.) Španielsko
3.) Taliansko - Bibione
2. Chcela by som este vidiet Miami, Juznu ameriku a Karibik. Kedze mam momentalne dost nasetrene tak to aj na jesen bude
3. Celkovo naj bol Dubaj a najlepsie miesto v europe bola jednoznacne Barcelona.
Afriku, Austráliu, Rusko
Nemecko
2. Miami
3. Grécko TOP!
2. chcela by som ísť všade ale asi tak najviac na Korziku
3. tak najviac sa mi asi zatial páčilo Monako, Londýn.... a potom južné Francúzsko -St. Tropez, Marseille tam sa vždy rada vrátim