Pre doživotnú záruku si sa mal registrovať. Pokiaľ si sa neregistroval tak máš len 2-ročnú záruku. Niektoré výrobky sa predávali bez aj s tým registračným číslom - ja som si kupoval slúchadlá s číslom a tak boli drahšie asi o 400sk.
Blbosť. Jediný rozdiel je ten, že s kódom (resp. registráciou) ti ich opravia za nejakých ex-50 Sk a bez kódu za ex-300 Sk. Tie ceny už možno málinko zmenili, každopádne aj bez kódu ti ich MUSIA opraviť.
@1@pawlo ...ale ked ja som si prečítal celé tie podmienky o doživotnej záruke že tam niesu žiadne obmedzenia a stačí ich poslať :/ a ani som nikde nenašiel ani zmienku o tom ako a kde sa to dá registrovať. Tak pre budúcno by som to chcel vedieť Môžem sem hodiť aj čo mi napísali a poslali mi podobné sluchadlá len v modrej farbe namiesto čiernej brr a musel som ešte zaplatiť 491sk to som si mohol kúpiť aj nové a v čiernej farbe : disappointed:
Pozerám, že hajzel slovenský distribútor na tom krásne ryžuje... v Čechách sa s registračným kódom platí 50 Kč a bez neho 300. Tých 400 Sk bez kódu sa ešte dá pochopiť, ale 150 s kódom ? :/
Každopádne, kód sa samostatne dokúpiť nedá. Na to musíš dať bacha pri kúpe slúchadiel...
Najviac ma ale dostáva mentalita typického Slováka. Kúpi Plugy za 500 Sk a machruje všetkým naokolo, že má kvalitu, že má Koss s doživotnou zárukou. Škoda, že samotný manipulačný poplatok je skoro vo výške ceny samotných slúchadiel Preto sa ľudia nenechajte oblbnúť a informujte sa čo kupujete
@4@pawlo a nezabudni si pripočítať dobierku 91sk :´( ...mi to prebrala mama by som im to asi nehal ale čo už potom robiť
...a kde si to registroval ak sa môžem opýtať v tých nových je nejaký článok v angline a francúštine a www.koss.com a tam je to tiež len v angline čo by ani nebol taký problém ale stále tam spomínajú len US a kanadu :/ a kde je ten kod? to ti dajú niečo osobitne alebo je to pri nich :o
heh... dobre vediet, ze to aj registrovat treba ale ja som to teraz registroval, no mi nechcelo zobrat kod, ktory som mal vo vnutri tej nalepky : disappointed:
@eraser - pomimo mám aj koss spark plug - kupoval som ich možno pred rokom a pol možno aj viac a vtedy stáli dve litre No na doživotnú záruku som vtedy nemyslel tak na tieto slúchadlá ich ani nemám a nemal som z nimi doteraz problém - väčšinou sa zvykne zlomiť kábel no na také veci si dávam pozor - takže v pohode. Kto si nič neváži tomu ani doživotná záruka nepomôže.
@5 01 neviem, či nevieš čítať alebo sa len tváriš, ale v @5 píšem, že sa kód samostatne dokúpiť NEDÁ.
takže ak dobre chápem, vypýtali si 400 stovky a nič neopravili ?
@pawlo tak to máš šťastie, Plugy sú známe ako veľmi, veľmi kazivé (áno, práve kábel ale je pravda, že veľa spraví aj narábanie... nech slúžia čo nadlhšie
@9@eraser sorry ale ked som ten koment písal ten tvoj tam ešte nebol
a dali mi za moje podobné len nové v modrej farbe. Ale podla podmienok starej doživotnej záruky tam neboli žiadne "ale" "len" bezplatná doživotná záruka.
@11 aha, tak potom pardon oni to v 2007mom zmenili, ale aj dovtedy sa platil manipulačný poplatok, len bol nižší (asi 200 Sk). bezplatná nebola nikdy
@10 v prvom rade nekupuj Sporta Pro, ale Porta Pro. majú lepší zvuk. registrovať sa samozrejme musíš, ale na to musíš mať AKTIVAČNÝ KÓD, takže sa pred kúpou uisti, že predávaný model je s kódom
ani ja nemam s registraaciou, a nemam problem si zaplatit ak sa nieco stane, a pochybujem ze pru mne by si dovolili nezobrat alebo neuznat reklamaciu... zatial som vsetko reklamoval uspesne, a pravom podotykam, s hovadinami nechodim, ale naserie ked niekoho odrbul, a povedia ze to neplati a ten clovek chudak im to zozerie... treba bojovat
...ked to tu tak čítam tak ani nie neuznali len ma prekvapil ten manipulačný poplatok a dobierka čo sa vlastne skoro vyrovnalo cene nových :/ asi je lepšie použiť doživotnú záruku len na tie drahšie
...ináč s tými starými som bol spokojný a vydržali neuveritelne dlho a to som ich používal na mp3 tak hádam aj tieto budú také dobré
nikdy v zivote by som si nekupil koss...ta ich zahadna dozivotna zaruka sa mi nikdy nepozdavala ked som vide ich "kvalitne" vyrobky...to kebyze vazne maju taku zaruku by nic insie nerobil len vymienali tovar...je to shit znacka...najlepsia je senheisser
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pozerám, že hajzel slovenský distribútor na tom krásne ryžuje... v Čechách sa s registračným kódom platí 50 Kč a bez neho 300. Tých 400 Sk bez kódu sa ešte dá pochopiť, ale 150 s kódom ? :/
Každopádne, kód sa samostatne dokúpiť nedá. Na to musíš dať bacha pri kúpe slúchadiel...
Najviac ma ale dostáva mentalita typického Slováka. Kúpi Plugy za 500 Sk a machruje všetkým naokolo, že má kvalitu, že má Koss s doživotnou zárukou. Škoda, že samotný manipulačný poplatok je skoro vo výške ceny samotných slúchadiel Preto sa ľudia nenechajte oblbnúť a informujte sa čo kupujete
...a kde si to registroval ak sa môžem opýtať v tých nových je nejaký článok v angline a francúštine a www.koss.com a tam je to tiež len v angline čo by ani nebol taký problém ale stále tam spomínajú len US a kanadu :/ a kde je ten kod? to ti dajú niečo osobitne alebo je to pri nich :o
takže ak dobre chápem, vypýtali si 400 stovky a nič neopravili ?
@pawlo tak to máš šťastie, Plugy sú známe ako veľmi, veľmi kazivé (áno, práve kábel ale je pravda, že veľa spraví aj narábanie... nech slúžia čo nadlhšie
a dali mi za moje podobné len nové v modrej farbe. Ale podla podmienok starej doživotnej záruky tam neboli žiadne "ale" "len" bezplatná doživotná záruka.
@10 v prvom rade nekupuj Sporta Pro, ale Porta Pro. majú lepší zvuk. registrovať sa samozrejme musíš, ale na to musíš mať AKTIVAČNÝ KÓD, takže sa pred kúpou uisti, že predávaný model je s kódom
...ináč s tými starými som bol spokojný a vydržali neuveritelne dlho a to som ich používal na mp3 tak hádam aj tieto budú také dobré
» www.koss.com/koss/kossweb.ns...