no.. zachvílu budeme mať stužkovú a všetci sa už tešia na dozvuky ktoré prichádzajú po nej. a tak všetci rozmýšlame a ja prosím o radu alebo nápad! hladame chatu kde by sme sa vsetci napratali (je nas 26 cize tak asi do 30), nech to neni moc daleko od br
Vykašlite sa na chatu a chodte do nejakého útulného baru. My sme takto mali stretko v piatok, sobotu a nedelu po štátniciach v Umelke pri ff ÚK a dobre to dopadlo. Spal som doma, podvečer okolo 16tej sme sa stretli a o 22. hod. rozlúčili. Takto sme trávili spoločné chvíle po celé 3dni. A bolo to lacnejšie.
my sme boli na prvych dozvukoch v harmonii - super velka chata so vsetkym co treba k takej akcii a na druhych sme tam boli zas ale uz nas dali na nejake dve mensie chaty a medzitym sa zmenil aj majitel, uz to nebolo ono. Kontakt ti ale bohuzial neviem dat
@5 este ze my sme take dozvuky nemali a ked sa jedna o peniaze, myslim ze v bare ked mas vypit to co by si vypil na chate, tak aj dva razy preplatis tu chatu. poldeci ta na chate vyjde 10 sk z vlastnej flase a v bare 30sk(0,99€ ). takze pri nejakych 10 poldeci uz mas zaplatenu jednu noc na chate
zoška...blizsko pri Ba...chata pre asi 30 ludi...oplati sa..pekne prostredie dokonca v lete je tam aj bazen a trampolina..stoji 7000 na noc...co sa celkom da ....
v svatom juri je take ze horsky hotel Eva, je tam aj 2 bazeny, beach a taak, uz 2x sme tam boli na skolskom vylete, a boli sme spokojni maju aj web, len to strc do gugla
dakujem vam vsetkym moc ste mi pomohli uvidim co z toho bude-mozno fakt len bar. ale kazdopadne som napisala na zosku mail tak uvidiiime... a nemalo by nas ist 13 vyzera to tak ze ideme skoro vsetci ale niektori si asi beru kamaratov a priatelov/priatelky
nehnevaj sa ale to je pekná blbosť, že ísť do baru každý večer namiesto ísť na chatu ako to robí každá normálna trieda, je to o tom, že vypadneš z bežného prostredia, odreaguješ sa a určite by som momentálne nechala za tri dni v bare viac ako za hlúpu chatu a navyše, či sa to niekomu páči alebo nie, asi každý z tých ludí sa chce s prepáčením "nadrbať ako prasa" a aby spm tri dni po sebe tak došla domov, asi už tretí deň by bol doma vymenený zámok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov