kua boha jeho uz ma jebe cely birdz a tie reklamy co mi tu behaju..najprv orangy potom dajaky mobil a teraz nivea ci jaka rit..kliknes naj sa vypne ale stale nabehne....
@hajzelodkosti , to je tym ze sa zobrazi NIVEA - JEDEN KRAT (tusim jeden krat za den, alebo jeden krat za tyzden), mobil sa zobrazoval minuly tyzden neviem s akou frekvenciou.
neviem preco co sa deje, nivea je nastavena jeden krat tyzdenne a vacsine ludi by to malo tak fungovat a funguje. neviem v com je problem ze par ludom to nejde.
@rischo bez nadavok a nastavil si nech ti to blokuje??
@xhtml ano reklamy su tu fajn, lebo zarabaju birdzu..ale ak su niektore extra otravne, tak si nemyslim ze by tu mali byt.. zas treba vyjst trochu v ustrety i uzivatelom..
@xhtml ono zalezi na vela veciach.. ak sem pridem na skok a polovicu casu stravim nacitavanim reklamy ci jej rusenim popripade neustalym rusenim, tak to nastve kazdeho..
nemyslim si ze @rischo to spravil hned po tom ako prvykrat uvidel tu reklamu, teda asi to bolo fakt extra otravne.. a ked i @tomas pise, ze sa to ma zobrazovat raz za cas.. tak je to na zamyslenie...
a to ze to tebe nevadi, neznamena, ze ostatni su ako ty.. (bez urazky, ale birdz tvoria i ini)
@20 odbocim.. a dam priklad - reklama vlavo hore - tmobile. ked som chcel myskou kliknut na input login, reklama sa zvacsila, zabrala toto pole.. ked som vsak pockal 2-4 sekundy, uz sa dalo kliknut normalne. po dalsej navsteve som sa tym riadil.. pockal som, kym sa schova vlavo hore a v klude som sa prihlasil..
ako hovorim, asi som cudny, so mnou to nic nerobi, reklama mi nezavadzia..
uvedom si, kolko na tom tomas stravil DNI, TYZDNOV.. a vy sa este stazujete..
jj presne ..tiez mi o nevadi ked tu dojdem..reklama nabehne, vypnem ju a konec..ale ne v kuse..a chcem tu napr. daco napisat a musim v kuse to vypinat....je to na nervy uz.....a vidno ze niesom som sam komu to robi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale hlavne prosim.. menej nadavok
@xhtml ano reklamy su tu fajn, lebo zarabaju birdzu..ale ak su niektore extra otravne, tak si nemyslim ze by tu mali byt.. zas treba vyjst trochu v ustrety i uzivatelom..
lebo birdz bez nich je nic!
1. podrazdeni, nervozni
2. pohodlni
ved je to len reklama.. mne to vobec nevadi
nemyslim si ze @rischo to spravil hned po tom ako prvykrat uvidel tu reklamu, teda asi to bolo fakt extra otravne.. a ked i @tomas pise, ze sa to ma zobrazovat raz za cas.. tak je to na zamyslenie...
a to ze to tebe nevadi, neznamena, ze ostatni su ako ty.. (bez urazky, ale birdz tvoria i ini)
ako hovorim, asi som cudny, so mnou to nic nerobi, reklama mi nezavadzia..
uvedom si, kolko na tom tomas stravil DNI, TYZDNOV.. a vy sa este stazujete..