kosicania so mnou urcite budu suhlasit(teda predpokladam) ze tym ze zmenili celkovu strukturu spojov v celom meste sa vsetko len zamotalo a skomplikovalo a nie hm ako to nazvali? "zefektivnila doprava". dobre na jednej strane je to ze dochodcovia si sadnu
hej mna to dost nasralo ale to sa menilo lebo vsetci nasi vodici odisili do nejakej tramtarie (nemecko ci madarsko? neviem uz) a kopec liniek nam pozrusovali
no, celkovo cela MHD v Kosiciach je nanic... bol to pre mna velky sok, ked som sa vratil z BA, kde som si na MHD zvykol... co viem, tak kosicka MHD vzdy bola a je v katastrofalnom stave. Ja osobne len vitam zmeny nazvov zastavok, lebo tie stare boli aj tak len zbytocne dlhe. Bratislavska MHD je podla mna milion krat lepsia ako ta kosicka, uz len preto, ze ich autobusy su inac stavane - jeden rad 2 miestnych sedadiel a jeden rad 1 miestnych sedadiel, takze sa do busu zmesti viac ludi....
ked som bol na zapise na skolu, tak som sa aj dost povozil. no, ked som pocul tu salenu zensku co hovori nazvy zastavok, tak som sa skoro postal od smiechu V blave to nahovorila jedna zenska v najlepsich rokoch, pricom v KE to hovori mlada zena, plna elanu... podla mna si aj nieco slahla ked to nahravala
boze ja som bola cezt prazdniny v KE s priatelom lebo tam musel k lekarovi ty kokos ja som skoro zosalela jak vy tammate urobene tie listky to bola teda pekna hovadina prestupny neprestupny taky taky na 1 zastavku OMG sme sa tampotom vypytovali jak blbi ze ako to tam mate urobene
@6 vsakze! toto bola najvacsia hovadina... ved v tom sa ani svaty nevyznal ako to funguje. To aj teraz su tie take listky? Je vobec v KE 10 minutovy listok?
lístky by sa dali ešte...ale tie autobusy...mňa serie zrušenie 29tky, teda ako zmenená trasa, a dvanástka, že ide cez nemocnicu, kopec starých bude teraz nasadať hore, a ešte aj dlhšie bude trvať cesta, preto som sa rozhodla už definitívne, že mesačník si nebudem kupovať, iba ak bude kritický mesiac, čo bude asi december...okrem toho, kate moss raz vravela, že svoju líniu si udržovala chodením všade peši a pitím, no prosím, aj ja som tho názoru, chodenie je výborne riešenie
Zial ja som na Kosicku MHD tiez odkazana a s tymi zmenami ma riadne nastvali tiez. Hlavne teda 12tka ako chodi.Tak jej uzasne vymysleli trasu ze skoro vzdy meska aspon teda co ja som isla tak vzdy meskala a stale je narvata na prasknutie co som predtym nezazila rano.A este v taky blby cas chodi ze jedna ide prilis skoro ale dalsia mi je uz neskoro.ach jaj mali to nechat tak jak bolo...
Hehe - teraz ma napadlo - že by nebolo zlé spraviť strešné nosiče na busi aby sme sa mohli narvať aj na strechu - veď prečo nie aj v Košiciach keď v Afrike je to bežné Čo myslíte??
@13 privesy ved keby pripevnili na kazdy bus prives, tak by sa odviezlo dalsich 40 ludi dvaja ludia by sa zmestili aj vodicovi do kabiny... a okna by mohli uplne vybit, aby sa dalo navstupovat zovsadial... vyhodit sedadla, ved sediet nemusi nikto
Do skoly mi ich po ich uzasnej zmene ide jeden bus z troch... aj to v taku debilnu hodinu... naschval som isla na siedmu, aby som nemala preplneny bus, ale oni ti hodia na stvrt na osem, ked je to uz vrazda... fasaaa fasaa... bravo.
hej aj ja to tak vidim ze kym nemusim budem chodit peso lebo inak sa to neda u nas... a inak @14 pecka napad skus im to navrhnut na dpmk.. urcite by tym zefektivnili dopravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked som bol na zapise na skolu, tak som sa aj dost povozil. no, ked som pocul tu salenu zensku co hovori nazvy zastavok, tak som sa skoro postal od smiechu V blave to nahovorila jedna zenska v najlepsich rokoch, pricom v KE to hovori mlada zena, plna elanu... podla mna si aj nieco slahla ked to nahravala
skurvená vyjebaná hovadská neschopná firma
dnes som na námestí, čo je hlavný prestupný ťah, čakala 45 MINÚT, pertože som sa nezmestila do dvoch autobusov. kokoti.
bola som taká napálená, že som si v duchu predstavovala, čo všetko by som vyziapala tomu kto by mi to na dpmk zdvihol, keby som mala na nich kontakt.
A povedz mu všetko čo si o ňom myslíš!!!
Alebo máte nejaké šialenejšie riešenie??