Dost je tych chorob a este to omjelaju aj v telvizii. A take somariny tak kecaju. Aspon keby ten serial bol dacomu uzitocny ako prdchadzat dacomu. Alebo ako pomoct. Je to hovadina, zakazal by som to...
konecne forum o housovi! dakujem ti housa sledujem kazdy tyzden, aj ked ho teraz opakuju, a este aj dopredu tretiu seriu pozeram, sice len s titulkami, ale nevadi
Inac ja nechapem nektorych ludi...naco chodia na forum o Dr.Houseovi ked sa im to nepaci?Nech nam nekazia radost....Inac aj podla mna je to super serial...a dnes ide
House je úplne úžasný. Zbožňujem tento seriál a čudujem sa všetkým, čo sa nepáči. Veď je to super. Najviac ma mrzí, že na konci tretej sérií dá celý jeho tím výpoveď
No ja som strasne rada ze tu niekto zalozil aj toto forum pretoze ja milujem serial DR House ....Je uplne ale uplne uzasnyy a ta jeho povaha no proste ho zboznujeeem
@44 aj ja si myslim...Wilson si uz vytrpel toho dost a este teraz k tomu toto. Je mi ho luto. A aj Amber samozrejme...ale ani Housovi to nebolo vsetko jedno :´(
boze to tu musite pisat ako co skonci alebo dopredu casti? sa snazite byt zaujimavy abo co? jebat na vas...to su spoilery..aspon napiste na zaciatok velkym ze SPOILER..myslim ze to vas mozog zvladne nie?
jeziis ja milujem tento serial ty kks to je vazna pecka ten gregory house je krasny vtipny a ked volaco zahlasi na klinike ked dojdu ty blby pacienti jeziis ja umiram z neho moj najoblubenejsi serial je to uz som si kupila DVDcka secky casti D a ty co si stete kuknut housa este raz mozte na stranke www.itelka.com hehe su tam secky ale v cestine a najlepsi herec je house ako inak a wilson a formen a cameronka D skrata seci smiley:D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
moja stránky na tento seriál
STREDA - 20:00 - STV1
Nebudem dalej pisat, vsetko tu uz zaznelo. Superlazivmi sa setrit neoplati.
Ale...Hm... Posledna cast 4. serie...Myslim ze pre Wilsona to bolo prikrute. A aj pre
Amber. Sice bola potvora, ale aj tak mi bola velmi sympaticka...