vsetci medici okolo mna to sleduju a rozplyvaju sa nad tym ake je to super...mne stacilo vidiet jeden diel...nic moc nebavi ma to... to uz si radsej pustim ordinaciu v zlatej zile...
btw. najlepsi serial z nemocnicneho prostredia je pre mna nemocnica na okraji mesta a sanitka...ostatne su blbosti...
Mne sa paci preto lebo Ako jediny vzdy musi mat pravdu aj ked mu pri tom pomahaju ostatni doktori ale zas je tam mozno trochu aj povyseneckost z jeho strany
Mne sa to páči tiež lebo to má taký medicínsky a odborný nádych a keď hovoria o tých diagnózach tak majú taký dôležitý výraz v tvári ako keby naozaj vedia o čom hovoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw. najlepsi serial z nemocnicneho prostredia je pre mna nemocnica na okraji mesta a sanitka...ostatne su blbosti...
nudne je to a nezazivne..
kedysi som to úplne žrala, nemohla som vynechať ani jednú časť... teraz, niekedy pozriem, niekedy nie... už to nie je také dobré...