Ahojte ak sa najde niekto, kto studuje alebo robil prijimacky na odbor : DRAMATURGIA a SCENARISTIKA na VSMU alebo na odbor Dramaturgia a Scenaristika na AMU - Akademia Muzickych umeni v Banskej Bystrici, nech da o sebe vediet
ahoj, konečne som našla niekoho kto si tam ide dať tiež prihlášku. Už sa necítim byť taká sama Ja som si chcela dať prihlášku najprv do Bratislavy a až o dva dni neskôr som zistila, že dramaturgia a scenáristika je aj v BB. Tak som takááááá šťastná, už len aby ma vzali Len sa trošku obávam, pretože čo som si čítala z Bratislavskej VŠMU na ich stránke mali tam krásne povypisované aké filmy si máme zaobstarať na pozretie, 3 témy ku ktorým sme mali napísať poviedky plus jednu dobrovoľnú viacstranovú a od akých autorov sme si mali prečítať jedno dielo. Keď som si pozerala Bystrickú stránku mali to dosť stručné a myslím, že aj asi staré, pretože nepísali aby sme im vlastnú tvorbu doniesli na CD, ale na VHS Ale tak budem sa snažiť o tom viac informovať. A ty máš niečo zaujímavé čo sa týka tochto odboru? nevieš kolkých tam berú?
Ja chcem ísť na divadelnú dramaturgiu do Brna, mám ešte 2 rôčky necelé, no ale... dúfam, že nejako vyjde... chcem tam ísť, veľmi. Vy ste sa už asi všetci niekam dostali, dúfam, že tam, kde ste plánovali....
nooo... aj ja by som to rada studovala... ale tak hodilo by sa viac informacii o tom, ako to bude vyzerat na prijimackach... dufam, ze sa tu najde nejaka dobra dusicka a podeli sa so svojimi skusenotami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
dramaturgiu a scénaristiku plánujem študovať ako druhú výšku (o prvej, na ktorú sa chystám, pomlčím )