toto ma sice nenasralo, nomozno ma nasralo to ze tomu nechapem,ale poznate niekto AUKRO? www.aukro.cz mohol by mi niekto vysvetlit ako to tam funguje a ci sa to tam oplati. mate s tym niekto skusenosti alebo aj s inou drazbou? diky
na keru rit si to dal dva razy? a este aj chybne napisany topic? aha, humenne, vidim, ze v poslednej dobe sa humenne (myslim mladez v nom) pekne zbastardila ...
ja viem,ze sa pise drazba ako ste si mohli vsimnut tak som to aj nizsie napisala dobre. V nadpise som urobila PRELEP zabite ma. Dvakrat som to tu dala omylom. No co som roztrzita, sak sa to aj stalo prvy krat,ze tu niekto dal dvakrat tu istu temu vsak?!
Emdi: fakt sa chcem ospravedlnit ludom v humennom,ze im robim taku hanbu. Esteze ty si dokonaly a Bratislave robis dobre meno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A píše sa DRAŽBA
Emdi: fakt sa chcem ospravedlnit ludom v humennom,ze im robim taku hanbu. Esteze ty si dokonaly a Bratislave robis dobre meno.
Kamili0: dik
Na tejto téme nie je nič zlé okrem toho budiš preklepu alebo neznalosti gramatiky.
A nie, že vy ju zdupete tu...
TU som to napisala uz dobre //alebo aj s inou drazbou? diky//!! Nevidite??