co vy nato? paci sa vam to? mne osobne neuveritelne a dokonca rozmyslam ci si ich nedam do buducnosti urobit i ked je stym trosku starosti ale nenormalne sami to paci na chlapoch.
Normálne...ked si ich na spodu nejak nezahačkuješ alebo nezavoskuješ (ale zas to sa dá ten koniec ostrihnút) tak sa rozpliest v poho dajú...jasne,zaleži aj od kvality,ale vačšinou hej...lenže potom su tie vlasy zničene... no ak si chceš dat tých pár dredov tak ti držím palce pri česaní,to je paráda,hlavne ked sa náhodou niektorý chytí do hrebena..
nooo dredy to je tema pre mna ... mne sa strasne nenormalne pacia dredy ale najvaic take tenucke ... jeden cas som mala take nutkanie si dat dredy .. ta ale akosi ma to preslo .. ale pacia sa mi este vzdy juuj ked vidim nejakeho chlapca s tenkymi dredami az po pas ta odpadavam .. minule som videla jedneho s presne takymi .. a mal takeho velkeho psa a ten pes ho tahaaal a on len tak za nim behal a tie dredy tak krasne lietali ze .... no ja mam jeden taky dredik vzadu nosim na nom koralky... viete som sa nudila na hodine ta som si robila dred ... sem tam sa mi urobi par dredikov po koncertoch chapete headbanging .. a verte mi ze da sa to rozcesat mam s tym skusenost ta ale ako dost znicene vlasy su po tom ... no samozrejme ze ked uz mas taky robeny tak sa tahsie rozcesava .. a ako zeby sa ti nerozplietali ta niekto ich podpaluje ale to dost nebezpecne.. moj byvaly si zmyslel nech mu kamosi urobia par dredov a zeby mu to lepsie drzalo ta mu to robili s pivom (samozrejme boli kus opiti)..pivo namiesto vosku co sa vacsinou pouziva .. a potom to podpalili a skoro mu vyhoreli vsetky vlasy ... ale ti poradim ked uz si budes davat dredy a to ti odporucam bo dredy su super .. tak chod normalne do kadernictva ne ze len nejaka kamoska abo kto ti to bude robit .. bo to nemusi dopadnut dobre a co potom s tym chapes .. a v kadernictve ti to urobia normalne s hackovkou ... noo ale uz som pocula vselijake sposoby robenia dredov .. najlepsi som pocula minuel ze lahnes na koberec vezmes pramen vlasov a suchas ich o koberec kym sa ti neurobi dred tak to prosim neskusaj .... a este varovanie jeden si odstrihol dred po neviem akom dlhom case a v strede vselijake zive organizmy ... tak porozmyslaj ci sa dokazes postarat o tu zver .. SLOBODA ZVIERAT ... ale ako podla mna ked si das tenke dredy tak by to ani tak nejak barz nemalo sa tam nahromadit nic .. a ked sa o to budes starat tak to uz vobec podla mna ... len vies niektori co maju dredy si mesiac neumyvaju vlasy ta sa potom necuduj ze im tam taka haved sa nastahuje
Dredy su uplne skvela vec. Mala som par a chcem si dat uz poriadne.Take navzdy to, ze je to nehygienicke nie je celkom pravda, pretoze ked sa o ne poriadne staras, nebudes tam mat ani zive organizmy a ni nic. I ked to pre niekoho vyzera "zanedbane", treba o ne vacsiu starostliost ako o normalne vlasy
dready su fajn mam osobnu skusenost, mal som ich, a chcem znova ale uz nei na celu hlavu
co sa tyka hygieny je to len a len na teba ako sa o ne budes starat ci sa ti ich bude chciet umyvat kazdy den pripadne dva tri dni...ver mi ze sa ti to chciet nebude, lebo uces samotny to nevyzaduje...ak sa pre ne rozhodnes tak urcite najdi cloveka pripadne salon kde sa tomu venuju a maju uz cosi porobene, lebo ked su spravene na picu, bude ta mrziet ze si prisla o vlasy a o prachy, ja ked si ich dam znova, tak pojdem az do ciech (jo nie som normalny )
jo dredy sú fayn....dredy sú moooooc fayn...proste nieje nad to dať si tak pekne zapliesť vlasy...Monymony sa potom nahoť do albumu ja ťa v tomto podporím
dredy sú úúúpne užasnéé nič k tomu netreba ja sama by sm si dala dredy,ale je tu pár vecí,ktoré ma v tom brzdia ale do budúcnosti plánujem pár dredov na hlavu
ja si dredy teraz nechávam spravit sa samé prírodným sposobom, ale korigujem to aby sa na to dalo pozerat... na hlave mam jeden robeny,umiestneny pri krku pod ostatnymi vlasmi,takze ho ani moc nevidno a este asi dalsie 3 uz prirodne neuplne... a ostatne sa pomaly ale isto uzlia...
take vtipne je to, bo mam len asi 160cm a vlasy maju tak 50cm a kym sa mi zdredatia vsetky, to uz budu neviem ake dlhe
caw.Dredy sa mi lubia moc a dam si ich coskoro aj spravit uz som ich aj par mal mne sa lubia dlhe a hrube ale zenam sa viac hodia tenke dredy...cim dlhsie ich mas tym sa zmensuje sanca ze ich rozceses lebo sa casom viac zamotavaju a zlepuju vlasy...cim dlhsie(dlhsi cas) dredy mas tym lepsie vyzeraju. ...je to bomba a kto ich naozaj chce a vydrzi ich aj dlho mat tak nech si ich da spravit alebo nech si ich spravi sam...
ja by som sa cela spytat aky vosk sa to na ne dava viem ze vceli ale ci sa kupi normalne sviecka a potom tu sviecku tries o dred ( samozrejme ze z vcelieho vosku) alebo sa to kupi nejakom tekutom zlozeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
co sa tyka hygieny je to len a len na teba ako sa o ne budes starat ci sa ti ich bude chciet umyvat kazdy den pripadne dva tri dni...ver mi ze sa ti to chciet nebude, lebo uces samotny to nevyzaduje...ak sa pre ne rozhodnes tak urcite najdi cloveka pripadne salon kde sa tomu venuju a maju uz cosi porobene, lebo ked su spravene na picu, bude ta mrziet ze si prisla o vlasy a o prachy, ja ked si ich dam znova, tak pojdem az do ciech (jo nie som normalny )
ak by si mala nejake otazky spytaj sa
take vtipne je to, bo mam len asi 160cm a vlasy maju tak 50cm a kym sa mi zdredatia vsetky, to uz budu neviem ake dlhe
a všetci čo to nosia vyzerajú ako zavšivavení
a určite nedodržiavajú hygienu.
www.dreadmakersk@gmail.com .......................... 0902 076 394