Ahojte, má niekto skúsenosti s niečím takýmto ? Ja to mám doma, dal mi to kamarát nejaké 3 gramy či čo ale neviem čo s tým. Je to nejaký prášok alebo niečo podobné a ja neviem, či sa to dáva do cigariet, alebo čo s tým aby to účinkovalo v noci. Prosím kto
Je to rozdrtený usušený koreň rastliny Harpagophytum Procumbens. Môžeš to zjesť alebo si z toho uvariť čaj. V tradičnej medicíne sa to používa na tíšenie bolesti alebo na zmiernenie žalúdočných štiav....ešte niečo?
Inak tipujem, že určite to nechceš použiť zo žiadneho z horeuvedených dôvodov Malo by ti to spôsobiť lucídne sny čiže veľmi živé sny. No ale ak sa v noci poserieš od strachu lebo ťa v sne bude naháňať nejaká ´´príšera´´ poďakuj sa kamarátovi
@1knave1
A koľko toho mám asi zjesť ? A normálne to len zjem a zapijem ako nejakú tabletku ? A kedy to má silnejší pčinok keď to je čaj alebo keď to zjem normálne ? Ano to je všetko
Na začiatok by som skúsil 0,5 gramu, ak nezaberie zajtra by som dávku zdvojnásobil čiže 1g a ak nebude zaberať tak zas o pol g navýšiť. Tak neviem či si už niekedy skúšal jesť napríklad lyžicu škorice dobré to teda nie je. Rozmiešať vo vode a vypiť alebo ak chceš ten čaj bežne sa dávajú dve čajové lyžičky, ktoré sa zalejú horúcou vodou a nechá sa to aspoň 20min lúhovať. Silnejší bude určite odvar čiže čaj. neviem ale načo chceš experimentovať s takýmito hlúposťami, zažiješ raz jednu spánkovúb paralýzu a viac ťa to lákať nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A koľko toho mám asi zjesť ? A normálne to len zjem a zapijem ako nejakú tabletku ? A kedy to má silnejší pčinok keď to je čaj alebo keď to zjem normálne ? Ano to je všetko
ty si to už skúsil ?
@djveva