DT je jedno z nejlepších zoskupení hudobníkov všetkých čias.
Odporúčam aj Liquid Tension Experiment. Petrucci, Portnoy, Rudess s basákom z King Crimson Tonym Levinom hrajú improvizované inštrumentálky. Parádička. Ale ťažké na počúvanie občas.
Dream-aci su super kapela i ked si myslim, ze album Images and Words uz asi neprekonaju. Mam rad aj Falling Into Infinity a hlavne scenar tj. texty a hudbu na albume Metropolis pt.2 scenes... o LTE sa ani nevyjadrujem, to je bomba.
Skupina, ktora sa stale drzi na cele mojho rebricka najlepsich a najoblubenejsich skupin, ake poznam... Svoje kvality dokazali uz neraz.... zboznujem ich...
dream theater...ja z nej nemozem a z petrucciho na tej gitareeeee....napr.to solo v skladbe under a glass moon to je supis perfis ... i ked sa najviac darilo albumom octavarium a images and words mam rada aj ostatne--kazde ma cosi do seba..napr.awake,when dream and day,train of thought...ale ako ste si mohli vsimnut nie na vsetky pesnicky sa da pogovat...konstatujem ze je to vyborna progresmetalova kapela
anoo anooo aj ja ich zerem su proste najlepsi skvelyy nemaju zaadnu chybu proste tipci co dokonale hraju na hudobne nastroje...aaa Portnoy aky showman...ty kokfo sak oni su zazrak tohto sveta hm keby ste niekto vedel kedy v najblizsej dobe budu hrat nekde v europe tak mi dajte vediet ciii bo ja ich musim vidiiiiet pls thx
hm aa hlavne pesnicky ako The root of all evil, As I am a Octavarium ci to moje srcofky neprejde den zeby som nekukla ich dvd a nepocuvala ich cdcka proste...som zavisla
DOSTAL SOM NEOFICIALNE ECHO, ZE KAPELA DREAM THEATER SA MA V ROKU 2009 DOSTAVIT KONECNE UZ AJ NA SLOVENSKO. ESTE PREBIEHA VYBER MESTA(KE,BA,BB(!).TAK CO, POJDEME ICH POZRIET?
Toto som sa dozvedel po vymene par mailov s Jordanom Rudessom(ako clen klavesovej komunity DT fans s nim pravidelne pisem), ale povedal ze je to iste asi tak na 60 percent ak budu dake spravy o tom, napisem sem.
btw pozrite moj neoficialny slovensky DT fanklub na: www.dtfc.estranky.cz, a nechajte aj komenty. thanx
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
*Silny zachvat kasla*
Odporúčam aj Liquid Tension Experiment. Petrucci, Portnoy, Rudess s basákom z King Crimson Tonym Levinom hrajú improvizované inštrumentálky. Parádička. Ale ťažké na počúvanie občas.
17. - lenze Fragile zrejme nespieva v profesionalnej skupine a rozhodne nie na takej urovni ako DT
..ma aj tricko
DOSTAL SOM NEOFICIALNE ECHO, ZE KAPELA DREAM THEATER SA MA V ROKU 2009 DOSTAVIT KONECNE UZ AJ NA SLOVENSKO. ESTE PREBIEHA VYBER MESTA(KE,BA,BB(!).TAK CO, POJDEME ICH POZRIET?
Toto som sa dozvedel po vymene par mailov s Jordanom Rudessom(ako clen klavesovej komunity DT fans s nim pravidelne pisem), ale povedal ze je to iste asi tak na 60 percent ak budu dake spravy o tom, napisem sem.
btw pozrite moj neoficialny slovensky DT fanklub na: www.dtfc.estranky.cz, a nechajte aj komenty. thanx
Musím ísť, aj keby som sa tam mal doplaziť za posledné prachy!