Strasne sa mi pacia dredy ale chcela by som vediet ako sa robia a ci sa to da umyvat ...A ked si to razdam na hlavu tak potom to treba len odstrihnut alebo jak ....?
no môžeš ich nechať vyrásť a odstrihnúť...alebo si daj pár pseudo, na leto nejaké farebné... ale ke´D je to nekvalitne zahačkované abo zavoskované,tak sa dajú rozmotať,len potom máš chemlon.
pozri si na gugli ako sa robia nič zložite aj ja som si už robila raz dred ... a hej umyva sa to ale vačšinou len mydlom pokial viem a buď si to potom nehaš odrasť a a potom ostrihaš (aj keď odrastene dredy podla mňa vyzeraju hrozne ) alebo si to daš dopliesť nas5, no alebo ostrihaš dohola ... len aby sa ti tie dredy aj hodili a nelutovala si to potom lebo nie každemu sa hodia
No ja som chcela najprv tak ze mozno jeden macimane 2 a potom ekd sa i ot bude pacit viac ale pocula som ze to sa da umyvat len v zelenom caji a tak tak ja nwm
@velkapohroma ja mám teraz až jeden a už sa polroka rozhodujem,či ho odjebem...a nakoniec si ho furt dohačkujem... ono keĎ ťa to prejde a chceš ich dolu,to je dosť napiču,hlavne ke´D si baba,šak čo budeš vylúpaná na chalana potom? a jeden dva ide aj tak na nervy,nevieš sa ani očesať...
dredy? bolest pri ich robeni, umyvanie bez kondicioneru, stale dohackovavanie, nepriatelske pohlady ludi, dlhe susenie, zachytavanie prachu a spiny, tazsie hladanie prace, ale je to najkrajsi uces na svete, pri ktorom sa tieto drobnosti daju prehliadnut, najlepsie riesenie su pseudo dredy, ktore mam aj ja
ja mám zopár dredov v hlave...jeden mi odrástol,ten som si furt babrala až som si ho plná nadšenia odtrhla v čajovni teraz mám dva,jeden je normálny a druhý je niečo medzi kuklou motýľa a mačacím hovnom a už sa odhodlávam sundať ich..
a dva roky dozadu som mala zopár dredov s prímesou nejakej farebnej umeliny,k tým som mala hlbší vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a jak sa robia...ja zaťahujem a potom hačkujem....práca na dlho...
no tak si daj pseudo,to je také riešenie pre teba. celá hlava sa nehodí k tvojej osobnosti...
a dva roky dozadu som mala zopár dredov s prímesou nejakej farebnej umeliny,k tým som mala hlbší vzťah