blbost.ak sa o ne pekne staras, umyvas ich, vsi by si mat nemal, ale pripav sa na to, ze po case, ked ho prestihnes budu tam zvysky sambonu, tuzidla alebo tak nemas sa coho bat, ak si cistotny
dost som cistotny ale bojim co ken nejaky pocernejsi tvor sa priblizi a skoci to na mna? to sa potom uz toho nezbavim, nie? a je zle ak sa dredy umyvaju casto?
Počernejši tvor? Ti je dobre,smeješ sa z inej farby pokožky? Zlaty moj,ten tvoj prijebany napad dat si dredy hadaj akej pleti človek vymyslel, ty jebko? Do dredov sa ti nedostanu zvieratka ak si ich daš kvalitne spravit a zvnutra spevniš voskom..ale nedavaj si ich,budeš prijebane ešte aj vyzerat a to už by bolo moc..
A dredy sa možu umyvat len kvalitnym šamponom na dredy a nie často(u nás sa myslím ani kupit neda),zvyšky šamponu,tužidla? Videli ste už niekoho kto si dava na dredy tužidlo? Ach,ludia vy o nich ozaj viete hovno tak ti čo si to chcete dat sa poradte s niekym kto ich ma a ti čo chcu radit a vedia hovno budte radšej ticho..
Mám dredy. nie na celej hlave, ale kde tu sa nájdu. Nemusíš sa bať vší, lebo tie by sa ti do gebulky dostali iba ak by si si oprel hlavu s tým človekom. A jediný bordel, čo budeš mať v tom drediku budú zostatky po šampóne a nejaky prach. ak si ho premyješ pohoda a netreba ti na to žiadny špecialny šampón..toť vše držím palce.
Miluskaaa prosím? Krásne vyjadrovanie,čítala si si pravidlá BIRDZ-u..? a poznáš ma vobec?...,ti to jebe takto bezdovodne uražat ludi? Teda toto bolo ozaj rozumne od teba...klobuk dole,vidno že si inteligentna..
Antropofobia agree , okrem toho belosi si nemajú čo jebať dredy dla mňa , lebo to bol symbol protestu proti aparteidu zo strany belochov proti čiernej rase... Preto dredy vznikli.. Keď vidí jamajčan bieleho dradáča len zakrúti hlavou
Markk6 vies vobec co znamenaju dredy? pretoze evidentne si ich chces dat robit len kvoli tomu ze je to ,,in´´ alebo co.... nemam rada takych ludi co si menia styl len preto lebo to dobre vyzera a nie preto ze sa zmenili vnutorne a vybrali si svoj zivotny styl a cetu ktorou sa uberat sorrka ked som ta urazila ale je to moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A Mark:rasizmus ako rasizmus,viem,že si myslel romov...
Markk6 vies vobec co znamenaju dredy? pretoze evidentne si ich chces dat robit len kvoli tomu ze je to ,,in´´ alebo co.... nemam rada takych ludi co si menia styl len preto lebo to dobre vyzera a nie preto ze sa zmenili vnutorne a vybrali si svoj zivotny styl a cetu ktorou sa uberat sorrka ked som ta urazila ale je to moj nazor