potreboval by som novú drôtovú myš, ktorá by zvládla každý povrch, mala okrem 3 základných aspoň ďalšie 2 vhodne umiestnené tlačidlá, príjemná do ruky a nekazila sa
závažie, programovateľné tlačidlá a nastaviteľné dpi nemusia byť ale boli by plusom
@stahli pekná, ale 3500dpi je zbytočne veľa, neviem či sa na nej dá nastaviť menej, ale radšej menej dpi nech nemá také veľké nároky na PC a potreboval by som matnú aby sa mi na nej tak nešmýkala a nepotila ruka
@mrtvedetivzivomplote to je to čo potrebujem, mám skúsenosť s jej predchodcom a neni toho veľa čo by som vytkol, snáď len to že je pre väčšie ruky a má len 5 tlačidiel, tak snáď tá g400 je aj pre priemerné ruky a nebude ma z nej bolieť zápästie pri dlhšej práci
@stahli tak nevravím že sa mi potia ruky ale po skúsenosti s tou najhoršou myšou akú som mohol kúpiť si už pre kúpením myši radšej dám pozor aj na maličkosti
ale tak aspoň som sa poučil a teraz hľadám presný opak » www.alza.sk/laserova-mys-gi... tá má snáď všetky možné nevýhody aké na myši môžu byť, neodporúčam nikomu, je lesklá, tlačidlá sa rýchlo "vyklikajú", ťažko sa stláčajú, sú hlučné a tvrdé, často prestala reagovať a bolo treba preinštalovať ovládač, dlho jej trvá kým sa dostane zo "spiaceho módu", k baterkám sa je ťažko dostať a vybijú sa za týždeň, lepí sa na ňu špina, je príliž malá... to bolo v skratke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.progamingshop.sk/razer-deathadde...
sice stoji viac ako 40€ ale zato je kvalitna
» www.alza.sk/logitech-gaming...
tak ja viem ešte to, že okrem toho, že mi ide k očiam, je akurát do mojej rúčky...
a to mi asi tak stačí i keď chápem to, že keď niekto celé dni obchytkáva myš, tak má iné nároky
» www.alza.sk/a4tech-goe-6dw-...
» 4.bp.blogspot.com/_95FFigvebH0/TO...
kuš, to nebolo pre teba
» www.progamingshop.sk/steelseries-kin...
alebo
» www.progamingshop.sk/steelseries-kan...
...tie 2 eurá navyše ťa nezabijú
narazila som na ňu na alze, keď som hľadala tú moju... zdesila som sa, do akých strašných rozmerov sa gýč už rozmohol... ale inak pekná pekná...
tak to je jasné... gýč z lásky predsa nie je gýč, ale gýč z lásky!