Poznám jeho tvorbu, šokujúco mám jeho albumy. Osvojuje ma jeho prístup k hudbe a zdieľanému obsahu. Je mi blízka časť jeho názorov. Miestami mi však nesedí jeho hlas.
@paracelsus - Ja ho pocuvam od roku 2007, predtym som poznal len Mirka Konecneho (Jayk3M) a ten v jednom zo svojich trackov spomenul meno SKORE tak vtedy som ho vlastne spoznal. Som s nim na internete v kontakte a musim povedat ze to je skvely clovek, ktory si ale bohuzial toho v zivote vela preskakal. Najnovsie prinasa radost hudbou vo svojej kapele VX: Prvni Kontakt.
@eviku18 - Cely album Zapomen na vsechno je dobry. Slovensky? Nepovedal by som
Ja som ho zaregistroval pred cca 2 rokmi. Ani náhodou hudbe tohto štýlu neholdujem, hoci mám na pamäti tohle není hip hop . Dostal som sa k nemu zhodou okolností a práve k skladbe s politickým podtextom. Tá ma zaujala a už sa to lavínovo spustilo.
A zaregistroval som, že sa už angažuje len ako VX. Zapomen na všechno ma zas neoslovila. Tieto mám zas najradšej ja.:
@paracelsus - Taktiez podobnej hudbe neholdujem, ale toto je premna sakra nieco co neopustim len tak lahko. Drzi ma to strasne dlho. Pocul si uz nieco od Prvniho Kontaktu?
Teraz by malo vyjst druhe EP jeho kapely Vitej Doma.
"Jsme mladá progresivní kapela, máme hudební minulost a hrajeme nehoráznou sračku. Směs rapu nu-metalu, popu, ema a elektroniky. Jak když splachujete hovna do hajzlu se to promíchá a vznikne tohle.
Já vás nepotřebuju. Nemám vás rád. Když se vám to nelíbí, neposlouchejte to. Když se vám to líbí, je mi to jedno. Whatever. První kontakt? Mám v piči."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@paracelsus - Ja ho pocuvam od roku 2007, predtym som poznal len Mirka Konecneho (Jayk3M) a ten v jednom zo svojich trackov spomenul meno SKORE tak vtedy som ho vlastne spoznal. Som s nim na internete v kontakte a musim povedat ze to je skvely clovek, ktory si ale bohuzial toho v zivote vela preskakal. Najnovsie prinasa radost hudbou vo svojej kapele VX: Prvni Kontakt.
@eviku18 - Cely album Zapomen na vsechno je dobry. Slovensky? Nepovedal by som
A zaregistroval som, že sa už angažuje len ako VX. Zapomen na všechno ma zas neoslovila. Tieto mám zas najradšej ja.:
Skrz túto skladbu som sa k jeho tvorbe dostal.
Táto sa mi obzvlášť páči:
Teraz by malo vyjst druhe EP jeho kapely Vitej Doma.
VX: emo hardcore numetal elektronika
Já vás nepotřebuju. Nemám vás rád. Když se vám to nelíbí, neposlouchejte to. Když se vám to líbí, je mi to jedno. Whatever. První kontakt? Mám v piči."