@laurakvietok ..fuha to je dosť ..takže predpokladám že predtym takuto somarinu nespravil ....tak ja neviem presne ake boli okolnosti ...a čo spravil presne ....ale asi by som mu druhu šancu dala....ale to podla situacie ...
@assasins No dobre, ale čo ak sa to stane aj nabudúce pri priveľa alkohole? Keď sa to stalo raz, nezopakuje sa to? Keď si povie že raz sa mi to prepieklo? A @mima14795 no nestalo sa nič takéto predtým, to by som sedela už vo väzaní za vykastrovanie holými rukami. Ale nie, no okolnosti boli len že trošku sme mali hádavé obdobie a on sa odventiloval tak, že sa dopil a bozkával sa s nejakou mladou babenkou, vraj nič viac, no ale kto vie, veľa mladých báb je v dnešnej dobe veľmi hrrr ...
@laurakvietok alkohol neospravedlnuje...ani nic ine....ak to dokazal urobit raz je pravdepodobne, ze si to zopakuje.....ja by som urcite nestracala cas a venovala by som ho niekomu, kto by ma lubil naozaj.....predsa, este nie si taka stara, aby si sa viazala na podvodnika.....ovsem, iba ze by ti to nevadilo.....
ako vie ten podvedený, že naozaj ale naozaj nikdy sa to už nestane?to si myslel aj doteraz nie?.nie nedala. a je mi jedno či je výhovorkou pre neveru alkohol , alebo ufo. kde nie je dôvera, tam končí vzťah a tu by nebola žiadna.
Ďakujem vám všetkým za názory, jasné že sa rozhodujem podľa vlastného vedomia a svedomia a takisto aj on, no chcela som počuť aj váš názor, či a s ktorým z nás sa zhoduje.
@lucyly Tak tomu som trochu nepochopila, prečo ťa to "maximálne vytočilo"? Ty by si verila niekomu, kto ťa zradí? Ale to neznamená že ho nemiluješ a chcela by si s ním/ňou byť, len proste si medzi dvomi mlynskými kameňmi a nevieš ako ďalej, nevieš čo je silnejšie, či hnev a bolesť, alebo láska ktorú si cítila/cítiš
tazko povedat...urcite nie hned...ale pocase mozno...ked sa to otrasie...vies bo ak v tom bol fakt alkohol a proste situacia tak dala a lutuje to naozaj to lutuje a vidis ze sa snazi a aj ti to patricne dokazuje tak podla mna v tomto pripade ano...rozhodne ANO...budem drzat palce...
Raz mi bol neverný , dala som mu druhú šancu a doplatila som nanu . Odteraz hovorím NIKDY NIKDY NIKDY ! Aj ked sa vraví "nikdy nehovor nikdy" ... súhlasim s @lucyly - ked niekto niečo spraví raz urobí to znova .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mozno by som to pochopil..... a mozno nie.
Aj v tomto pripade ako v kazdom inom plati, ze vsetko ma svoju pricinu.
a píšeš, že aspoň jedna strana určite ľúbi..jedna strana je málo..musí aj druhá.. a láska niekedy nestačí
Mali by ste dať vážny rozhovor o budúcnosti...
Kazdy bude rad, aj vlk sa nasyti aj ovca ostane cela
Proste si to daj dokopy, co chces. Ci chces s nim byt, lebo ho maz az tak velmi rada, alebo dokazes ist dalej...
A uprimne, on ti to spravi znova
Je pekne sa vyhovarat na alkohol a okolnosti... Ale nalejme si cisteho vinka a pozrime sa realite priamo do oci...
On to urobi znova, skor ci neskor, ale podari sa
Ostava uz len na tebe, ci s nim ostanes a budes si musiet zvyknut, ze raz za cas prizmuris oko(aj obe) a zivot pojde dalej...
Alebo ...
Verim, ze ste sa o tom uz ale bavili a teda sa rozhodnes skor na zaklade rozhovoru s nim a svojich pocitov, ako na zaklade tohto fora
Alkohol neveru neospravedlňuje...