zaujívamé... vies ako sa hovori dva krat do tej istej rieky nevstupis.. ja viem to ta prava hovori ktora to s clovekom, ktoreho lubila skusila pat a mozno aj viac krat a dopadlo to tak ze sme kamosi .
zlozite aj tak aha presne ako pisla aj @55lienka dva krat do tej istej rieky nevstupis, .... znova pride pauza .... ste v podstate este mlady aspon ty a kolko ma on si ani nenapisala ale to je v podstate jedno. Pisal ti, ze ta ma rad, ale mat rad moze akurat tak svojich kamratov, urcite by som babe s ktorou chcem nieco mat viac nepisal, ze ju mam rad ... su to iba slova ano ale prave tie slove vedia napovedat dost vela.
A ja by som druhu sancu nikdy nedal, lebo clovek nedostane v podstate druhu sancu nikdy ... kazdy ma len tu jednu a nemal by si ju zmarit.
To také veci sa nemajú riešiť cez net ale osobne, a keď to sa v tomto prípade nedá tak telefóny máte... Máš 18 a on tiež 18 ... no vždy lepšie ako 15 a 15.
Spamätaj sa - Máš to riešiť, a nie čakať, kedy on príde na dáky jeblý pokec. Riešiť a nie odkladať!
Keď by si od teba zaslúžil druhú šancu,musel by sa správať o niečo inak... už dávno by si ho videla stáť pred tvojim vchodom ako ti zvoní, mala by si pár neprijatých hovorov a sms-iek v ktorých sa ospravedlňuje a prosí ťa a videla by si že naozaj má záujem a chce ťa fakt získať späť a vyvíja snahu... A ďalšia vec že podla mňa musí byť poriadne blbý keď ti ani nepovedal že sa rozchádzate a len sa tri mesiace neozval, urobil z teba vlastne debila že si ani nevedela na čom si a iste si sa trápila ...no ja by som mu dala šancu ako som už spomenula, len keď by som videla že o mňa bojuje, snaží sa, ľutuje čo mi pred tým urobil a snaží sa to napraviť... tak posúď ty či vidno ako veľmi ťa chce späť...
@mayo a ty mne furt ........ ze na teba reagujem to je uz co neviem kto tu reaguje na koho a pises tu moj nick este aby som si to vsimol tak nabuduce drz jazycek za zubami a nepindaj
ja som to raz s jednou ženskou skúsil druhý krát a dopadlo to katastrofálne. Vážne zle. Teraz ju totálne ignorujem, lebo...to je zložité...
Ale na druhej strane, u niekoho by som zase rád dostal druhú šancu, napriek tej hroznej skúsenosti. Vidíš, nedá sa všobecne povedať či áno alebo nie. A možno je chalanovi iba úzko a potrebuje niekoho pri sebe, tak si na teba spomenul...to sa stáva treba z toho vytriezveť...ale ak to myslí vážne, tak potom HOP IN!!!
@mayo nejdem tu stebou ZAS rozoberat blbosti mas neustalu potrebu reagovat na mna lebo ZAS ty teraz reagujes na moju reakciu na tvoju reakciu na mna ! je to uz dost trapne od teba a otrepane
ak mate problem stym koho mam v "priateloch" tak smola nie je zakazane tam mat lubovolneho uzivatela cize kludne si tam mozem dat koho chcem aj tych co tu uz vyse roka neboli alebo cerstvo zaregistrovanych alebo uplne vsetky hviezdy a hviezdicky a nikto mi nic stym nespravi
a preco nikto nic nepsravi ?! lebo neporusujem pravidla
tak po prvé, určite by ma nezaujimalo čo hovoria druhí a po druhé, ten chalan nevie čo chce a určite by som mu neverila ale nie preto že to povedali druhí ale preto, že si to myslim ja, v tvojom pripade ty
no keby som ho lubila, tak mam asi svoju hlavu a na ostatnych by som kaslala. islo by o to, ci by som bola viac dotknuta jeho sklamanim alebo do neho zalubena silno. ak by prevazila laska, tak by som mu dala druhu sancu, ale nevidela by som, aku robim chybu. pravdepodobne by som si nabila hubu.
@4@55lienka - dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, to je pravda.
rozchod, alebo pauza, je hraničné riešenie, resp. hraničná situácia. a ako každá hraničná situácia, aj ten človeka zmení. uvedomí si pri ňom/po ňom hromadu vecí. chyby ktoré robil.
dať mu druhú šancu znamená dať druhú šancu aj sebe, lebo je pravdepodobné, že to už bude o niečo iný, snáď lepší, človek.
ja si myslim,ze chalan nevie co chce,tak chvilku je dobre,chvilku je zle a ty preto len trpis. Asi by som takeho zabila,ale tak pravda,ze chalani nevedia,co chcu,vsetci,ale to nie je podstatne.Dala by som mu cas,mozno nechala ho tak,mozno troska naoko sa tvarit,ze dokazes byt uplne stastna aj bez neho a uvidis ako sa bude spravat. Kolko ho bude bavit doliezanie(ci vobec bude doliezat) a ci sa bude snazit alebo necha ta tak. Mas najlepsi dokaz
Moja to su dokopy len 6 mesiacov Ja v 12 som miloval jednu babu 3 roky iked ona nemilovala mna a doteraz som slobodný a len ju mám rád stále wow.....to je nemožne kolko to je už rokov proč vravím to neni 6 mesiacov skutočná láska pouze iluze skutočnu lásku len zažiješ nič v zlom ale fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ak je to Prešovčan alebo Svidníčan, máš moj požehnanie!
To sú dobrí chlapci
ináč, vieš čo znamená SK ? svidnickí killeri a vieš čo znamená SP ? svidníku poddaní
ale nie, nemáme "regionálno-dedinkovské" predsudky, však? !!
v triede mám polovicu spolužiakov z SP a musím povedať.... že v podtsate s tebou súhlasím
Keď bude na teba zlý, dostane po hube!
A ja by som druhu sancu nikdy nedal, lebo clovek nedostane v podstate druhu sancu nikdy ... kazdy ma len tu jednu a nemal by si ju zmarit.
no a jasne, čo ja vždy pocúvnem jak jebnuta?? ty kks..
no mentalita slovenskeho naroda ( iny nazov si necham v tejto chvyli pre seba )
Spamätaj sa - Máš to riešiť, a nie čakať, kedy on príde na dáky jeblý pokec. Riešiť a nie odkladať!
lebo ma nutis reagovat na teba ked to nechces
Ale na druhej strane, u niekoho by som zase rád dostal druhú šancu, napriek tej hroznej skúsenosti. Vidíš, nedá sa všobecne povedať či áno alebo nie. A možno je chalanovi iba úzko a potrebuje niekoho pri sebe, tak si na teba spomenul...to sa stáva treba z toho vytriezveť...ale ak to myslí vážne, tak potom HOP IN!!!
teda niéééé, ty si nereagoval na mňa, hej.
jeden nech predýcha a druhý nech premaže.
@mayo ze ta to furt bavi
ak mate problem stym koho mam v "priateloch" tak smola nie je zakazane tam mat lubovolneho uzivatela cize kludne si tam mozem dat koho chcem aj tych co tu uz vyse roka neboli alebo cerstvo zaregistrovanych alebo uplne vsetky hviezdy a hviezdicky a nikto mi nic stym nespravi
a preco nikto nic nepsravi ?! lebo neporusujem pravidla
už nech to je.
a to, ze sa to bude volat inak ako priatelia, ci kamarati, vobec nic nemeni na fakte, ze vies byť otravný.
a otravna vies byt aj ty tak si nemane co vycitat ze
špecialna kategoria
hašta
@4 @55lienka - dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, to je pravda.
rozchod, alebo pauza, je hraničné riešenie, resp. hraničná situácia. a ako každá hraničná situácia, aj ten človeka zmení. uvedomí si pri ňom/po ňom hromadu vecí. chyby ktoré robil.
dať mu druhú šancu znamená dať druhú šancu aj sebe, lebo je pravdepodobné, že to už bude o niečo iný, snáď lepší, človek.
áno, dal by som.