Myslíte, že si chalan nájde babu, len preto aby zabudol na tú predošlú, ktorú ľúbil a stále ľúbi? Môže ľúbiť aj tú, čo má teraz len aby zabudol? Prečo niekedy chodíme s tým koho neľúbime?
ale ked si najde prvu nema na koho zabudnut cize nie vzdy s niekym chodi len kvoli tomu... ...aspon po prve nie... ja som este s nikym nechodila len tak ze som ho nemala rada
@fallenkaa moze mu to pomoct rychlejsie zabudnut a ulahcit tie bolestive chvyle ked najde niekoho skym mu je dobre... ale nemozes ocakavat ze po dvoch dnoch povie "je mi dobre lubim ta" aspon nie u takeho ktori lubil silne moc... a zrazu to prislo... ale ak to uz dlhsie trvalo ze bol stym zmiereny je mozne vsetko... niekedy trva aj rok kym prestane uplne lubit tu predoslu a predtym uz dokaze lubit druhu... je to zlozite... lubit moze viacej ludi milovat len jedneho
no takto ...moji kamosi niekedy zacnu chodit s babami tiez len preto ,aby zabudli na tu "ex" ---ale nejako sa to nikdy nevydari a zvycajne sa bud s tou novou rozidu alebo sa vratia k byvalej ...proste nechcu byt sami take mi to pripada .....tak ako zeny tiez nechcu byt podla mna same (az na vynimky) ---a ja neviem preco ludia zacnu chodit s tym koho nelubia ,ja som sice s nikym nechodila este ,ale proste ti ,co ma chceli lebo ma lubili a ja som ich nechcela tak som si s nimi nic nezacinala ...ja do vztahu len z lasky to je moje pravidlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takže je lepšie len tak s niekým chodiť??
takže je lepšie len tak s niekým chodiť??
@fallenkaa ak si nasiel inu bud z trucu alebo chce on zabudnut
to je vecou toho co sa medzi vami stalo a tho ja uz bohuzial neviem..
? ani ja neviem prečo asi