Zdravicko vsetci pozname reign of chaos a the frozen throne ale mam taku mensiu dilemu... ono uz pred davnym casom vysiel dalsi datadisc na warcraft 3 ale bol to prepadak preto sa nikdy nedostal do predaja (aspon nie tu u nas) a ja by som potreboval ci ni
vysla taka specialna nadstavba kde boli nove jednotky atd ale to nebolo od blizzardu ale od fanusikov takze diadny datadisk... ale neviem ako sa to volalo bola to hlupost
hmm.....a co tak skusit nejaki editor?! viem ze na war2 bol priamo k hre inac mna by skor zaujimalo kedy konecne vydaju uz tolko slubovanu a odkladany starcraft3
ti jebe ziadny datadisk dalsi nebol po TFT sa spamataj a nepis bludy, zbytocne sa okolo toho natrolluje milion prispevkov a ludia budu stracat cas hladanim neexistujucej somariny. BTW na blizzcone oznamia novu MMORPG, dostal som pozvanku na moznost prihlasit sa k alpha closed testingu, ale maju len 500 slotov volnych a neviem ci ma vyberu. Dufam ze hej. Ked tak pustim nejake info.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a nemyslim tym wowko... typujem ze do roka bude vo wowku Lich king a Ensidia ho da cim sa komplet zakonci pribeh war3