Čo znamená úplne pochopili? Mne sa napríklad stáva dosť často, že v jednom filme nájdem dva rôzne štýly ako ten film môže človek pochopiť. A niekedy aj tri.
Tak napríklad Trainig Day - celkom obyčajný filmík...ale
Moje čučoriedkové noci.....
Je toho viac....ešte napíšem ak ma niečo napadne.
Ja som si musel pozrieť Prekliaty ostrov 2x aby som ho pochopil...ale že Večný svit nepoškvrnej mysle si treba pozrieť viackrát aby vedel o čom vlastne je...
U mňa by to bol Mulholland Dr. keby som sa ten film rozhodol dobrovoľne pozerať druhýkrát ale aj tak si myslím, že by som ho nepochopil, to je viac-menej nemožné.
Alebo ma ešte napadol Shutter Island, ten film je na druhé pozretie o niečom úplne inom.
@11 a ešte film Tracey: Fragments som nechápal až nakonci po chvíľke uvažovania som prišiel na to jak to bolo (keďže celý ten film bol nejak divne rozhádzaný niekedy mi to do seba nezapadalo)
Tak napríklad Mr. Nobody som nemal problém pochopiť na prvú šupu ale aj keď si ho pozriem druhý tretí piaty krát tak si z neho odnesiem niečo a inak ja sa vyžívam v takých filmoch, ktoré už boli spomenuté trebárs Inception, Memento, Večný svit... ale trebárs aj Babel a takéto srandy ... napr. aj Dokonalý trik bol zaujímavý ...
tiež sa mi ešte nestalo že by som nejaký film nepochopil ale je pravda že keď si nejaký zložitejší film pozriete druhý krát, je to iný zážitok a máte to v hlave ucelené inak, vnímate a sústredujete sa potom na iné detaily
odporúčam film hranice života ( Stay ) jeden z mojich oblubených
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Tak napríklad Trainig Day - celkom obyčajný filmík...ale
Moje čučoriedkové noci.....
Je toho viac....ešte napíšem ak ma niečo napadne.
a dalej už asi nič
U mňa by to bol Mulholland Dr. keby som sa ten film rozhodol dobrovoľne pozerať druhýkrát ale aj tak si myslím, že by som ho nepochopil, to je viac-menej nemožné.
Alebo ma ešte napadol Shutter Island, ten film je na druhé pozretie o niečom úplne inom.
odporúčam film hranice života ( Stay ) jeden z mojich oblubených
@tancu ja neverim, ze si to na 2.x pochopila