Čo si myslíte o tomto štýle hudby? Chcem vedieť váš názor, ak sa vám páči tak prečo a ak sa vám to nepáči tak mi tiež povedzte čo sa vám na takej hube nezdá
Mne sa to nepaci a preco? Po prve uz len nazov- bubny a basy- nepovazujem sulad bum bum bum za hudbu, po druhe nemam rad pocitacove elektronicke zvuky jak z hry dyna a po tretie alektronicky styl je zabijak hudby.
elektronika zabíja hudbu ? vieš o tom že keby nebolo niekoho kto dobre ovláda ekvalizér takmer všetky songy by zneli inak ako znejú? vieš koľko strašne veľa ludí do toho mikrofónu iba neznestitelne falošne škrieka? xD
ale zase súhlasím s @nessinko ... iné je keď povieš že techno a pod. zabíja hudbu... to by som pochopila v zmysle že taký štýl hudbu zabíja. Ale elektronika sama o sebe nie. Lebo všetky nahrávky sú elektronicky v štúdiu upravované. Od spevu až po gitary. Keby boli štúdiové nahrávky neupravované Smatanovej album by si asi nikto nekúpil. Lebo ona naživo škrieka.
presne ako vravia @17 a @18... konieckoncov, včera som tu to isté horlivo vysvetľoval (link @2
len ešte doplním @17 - nielen ekvalizéry, ale aj kompresory, limitery, saturátory, reverby či stereo enchancery... ovládať to všetko a správne aplikovať je jedno veľké umenie, bez ktorého by štúdiové (ale aj live) nahrávky neboli ani zďaleka tam, kde sú...
@eraser presne tak .. aj live ... lebo keď nie je dobrý zvukár tak s kapelou je Amen. Viem z vlastnej skúsenosti že zvukár vie dobre dodrbať. A macher je fakt ten muzikant ktorý to dokáže uhrať.
a tu je príklad keď zvučil asi nejaký pako... čiže nevedel ovládať tú Elektroniku, takže tak dopadla knechtová
A ešte pre tých ktorí si myslia že je to o tom že DJ naťuká do kompu pár výšiek nejaké tie bassy a track je na svete tak sa mýlite len to vyskúšajte dNb nieje hip-hop neotáča sa stále iba okolo dvoch beatov
@hereiam ou.. tak kamaráta upozorni nech mixuje viacej štýlov DJ´s ktorí stále mixujú len veci s rovnakým alebo podobným beatom sa nikdy moc ďaleko nedostanú
@31@majo plus menej agresívna kompresia... takto je tam úplne vyhladená dynamika, čo je samozrejme zlé a jednou z viacerých príčin, prečo to znie na chuja...
@eraser hej hej, moc to tlačí. Ale možno to je len odchytené tak, live to bolo možno OK. Predsa len, zvukár sa musí prispôsobiť prostrediu, v ktorom sa vystupuje.
@33@majo jj, pravda... možno to v miestnosti moc rezonovalo, čo sa snažil zvukár kompenzovať a preto nám to teraz znie tak tenko a "dry"... ťažko už teraz povedať..
@nessinko kiss 100 ? kamo, ja zijem dva roky v londone, vies co bezi na kiss ? same najnovsie disco pecky ako lady gaga, kyle minoque apod.. hento z kool fm ved to tam je napisane aj to tam reprezentuje.. kool fm je radio kde ti cely cas jebe drum a v sobotu v noci tam v studiu nazivo davaju freestyle ...raveguide to ani nepoznam.. hento je kool fm
vačšina si tu tuším dnb myslia s technom... Dnb sa nepáči tým paštekárom kerí sú jednotvárni a boja sa skúšať nové veci .. ubalte si jointa, zajebte si dobré dnb a ešte len sa vám to začne páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
» www.birdz.sk/forum/aky-sub-z...
Inak, môj názor na dNb je asi takýto :
Asi hlavne kvôli všetkým deťom, ktoré práve teraz našli B-Complexa.
No nebránim sa dobrým veciam.
Pár vecí som si už aj stihol pozrieť.
raz možno naozaj spoznáš elektroniku
a potom sa budeš čudovať koľko veľa vecí sa Ti bude páčiť
a nadávaš na to zbytočne
lebo to nepoznás
pre mna hudba do usi, do mp3 prehravaca, vsade
a vobec mne sa lubi ta hudba..a ked riadne jebe bubny!!
A ja som len reagoval na Tvoj názor.
Vieš, tak naivne. Že sa možno potom pokúsiš rozšíriť svoje kultúrne obzory.
Nebolí to
tuc-tuc-tuc = techno a pod.
bum-bum-bum = drum, jungle a pod.
Vieš, náhodou stretneš Tiesta a urazíš ho s bum-bum-bum, kedže on je jasný tuc-tuc-tuc.
len ešte doplním @17 - nielen ekvalizéry, ale aj kompresory, limitery, saturátory, reverby či stereo enchancery... ovládať to všetko a správne aplikovať je jedno veľké umenie, bez ktorého by štúdiové (ale aj live) nahrávky neboli ani zďaleka tam, kde sú...
a tu je príklad keď zvučil asi nejaký pako... čiže nevedel ovládať tú Elektroniku, takže tak dopadla knechtová
ale musim suhlasit s tvojim nazorom, deti robia dnb zle!!!
Znie to jak keby sa dusila, ale je fakt, že dobre spieva.
Ja mam rad to rasta jungle kde dava nejaky neger strasny freestyle ked to odpalia niekde tak ulietavam..
Nemam rad ten druh dramu kde je uz ten typicky otrepany beat ,je v mnohych songoch rovnaky..
Kazdy zaner moze byt dobry len treba fantaziu a kvalitu
ale metal mam radsej
Raveguide sú shows ktoré raz za čas dávajú na kool fm a čo sa týka kiss 100 nwm ako to funguje teraz ale kedysi bývali wednesday nights s Hype-om
a toto bolo minuly rok na vianoce na kiss
Ďakujem