klasicky znejúci môj obľúbený track od producenta menom shy fx. kto pozná, hneď vie, že hovorím o odrode hudby menom "drum&bass", ktorá pre mňa osobne znamená široké spektrum farieb a pocitov. nenútim nikoho, a
high contrast,,napr...to je take super..tracky ..sety v kombinacii s MC dynamite nemaju u mna obdoby....od dojatia slzy v ociach..vieme o com je rec
a teraz pre nezasvatenych...co sa vam to nepaci..chodte na dnb party zazite atmossferu a potom kritizujte...ti nadejni vypocujte a uvidite.,....pretoze dnb nie je pre kazdeho..nie je to pop co fici v radiach....ake ak sa hce najde sa volaco z toho aj tam....vivat fm a koniec koncov vsetko j ena webe...teraz nechcem ale musim citovat upraveny kontrafakt..rymy hip hop mi dava to co mi zivot bere ked ma s***, ked zatavram dvere v zlom smere, ked to nikam nespeje....akurat slovo hip hop nahradim slovom dnb....a nie len vtedy..dnb sprijemni uz len cestu do skoly..zo skoly..zdvihne naladu...potesi za dazda...alebo aj ked sa daco vaznesjie stane....kto to nepochopil nevadi..aj ja v tom amm dakedy zmatok a dee ma recht v roznorodosti stylov..treba vypocut..a najs si ten naj pre seba
mne trvalo velmi dlho kym ma drum chytil.. dlho som nevedel najst ten spravny podstyl bo klasicky dnb je moc nudny na mna ale teraz ma velmi cestne miesto v mojom playeri.. idealne tvrdy vokalovy gitarovy.. (Freestylers & Pendulum - Painkiller.. moja nova srdcovka breakcore ako Enduser.. jungle.. a tak..
a zas drum je velmi privetivy styl co sa roznorodosti tyka.. dokaze oslovit vela inych "hudobnych kultur" - reperi, metalisti, trenseri, smazky..
Red.raven: fu, ani nehovor o tej party... tiez by som sla uz niekam. ale asi to necham na silvester a potom nech to stoji za to... a co sa tyka tych "hudobnych kultur" - dobre si to vystihol. na to som fakt zabudla... poznam aj ja pripady, ktore boli az komicke...
napr. velikaaaansky rapper, co nosil gate o pol metra vacsie jak bol on a pol roka na mna krici cez ulicu, ze ci viem lietat sfetovany ako rit. lebo on uz "je dnb" no nevadi... mam dojem, ako by sme sme my nikam nepatrili a predsa mali svoj styl. taky nenuteny, o tu nenutenost iny ako ostatne...
DnB... proste nater... Zo začiatku som v tom nevidel nič úžasného ale teraz by som za DnB dal aj ruku do ohňa.... Toľko pocitov, toľko melodii, toľko všetkého.... Ale je to pravdou, že DnBakov beru kus ludia ako feťákov, ale nakakať na nich, nech si myslia čo len chcú... Pendulum je pre mna number 1
yop DNB to je uz ina haluz... a co sa tyka toho fetu okolo, podla mna je to aj pravda ze niekto kto pocuva dnb a zije tym stylom si s tebou rad zabusi popripade sa rozbije na party s niecim tvrdsim (nevravim ze kazdy) vezmite si to z takeho globalneho hladiska: dnb live asi tazko uvidite takze kde ho najdete? na party.... co hraju na party? vsetku hudbu ktora sa neda hrat live (basy,bicie, efekty atd atd) takze vlastne vsetku elektroniku. pod elektroniku nespada hip hop, metal, punk, rock atd atd preto kazdy kto pocuva elektorniku sa povazuje za fetaka (tym padom aj dnb people) pretoze ludia maju zakomplexovane v hlavach ze na koncerte sa bude prelievat alkohol a na party drogy
moje ujooo DnB... pre mňa je to niečo absolútne nezvyčajné, pretože je to jeden y mála štýlov, o nečerpá z toho, čo už bolo, ale proste sa stále hýbe dopredu... energia, ou jes... orbitaaaaaal
u mňa najviac vyhráva DJ Zinc, DJ Hype, Aphrodite, London Elektricity a Ed Rush & Opticals... a strašne som sa zamilovala do najnovšieho setu od Pixieho - Shock...
nooo ja som zistila co je DnB iba nedavno.....bo kamoskin frajer je taky miniDJ a ma to furt dokola....no jedine co sa mi na tom paci je tanec....naozaj dam sancu kazdemu stylu hudby, ale toto ma po chvilke naozaj prestane bavit, ale mozno som fakt pocula len tu horsiu odrodu tak nechcem moc sudit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teraz pre nezasvatenych...co sa vam to nepaci..chodte na dnb party zazite atmossferu a potom kritizujte...ti nadejni vypocujte a uvidite.,....pretoze dnb nie je pre kazdeho..nie je to pop co fici v radiach....ake ak sa hce najde sa volaco z toho aj tam....vivat fm a koniec koncov vsetko j ena webe...teraz nechcem ale musim citovat upraveny kontrafakt..rymy hip hop mi dava to co mi zivot bere ked ma s***, ked zatavram dvere v zlom smere, ked to nikam nespeje....akurat slovo hip hop nahradim slovom dnb....a nie len vtedy..dnb sprijemni uz len cestu do skoly..zo skoly..zdvihne naladu...potesi za dazda...alebo aj ked sa daco vaznesjie stane....kto to nepochopil nevadi..aj ja v tom amm dakedy zmatok a dee ma recht v roznorodosti stylov..treba vypocut..a najs si ten naj pre seba
a zas drum je velmi privetivy styl co sa roznorodosti tyka.. dokaze oslovit vela inych "hudobnych kultur" - reperi, metalisti, trenseri, smazky..
chyo uz by som isiel na party..
napr. velikaaaansky rapper, co nosil gate o pol metra vacsie jak bol on a pol roka na mna krici cez ulicu, ze ci viem lietat sfetovany ako rit. lebo on uz "je dnb" no nevadi... mam dojem, ako by sme sme my nikam nepatrili a predsa mali svoj styl. taky nenuteny, o tu nenutenost iny ako ostatne...
aj mna uz sice nie ale pred casom na mna pokrikovali fetak..darmo....masy nas beru este asi stale tak..
-4ewer -