Dobre ranko, tak mi vcera napadla taka vec - do akeho veku priblizne je podla vas ok ked sa dvaja ludia drzia za ruky? pride vam vpoho aj ked sa drzia napr 35 rocni alebo uz je to podla vas "trapne"? Ja som si tak uvedomila, ze (prvy koment)
ze sa mi zda ze skoro vobec nevidim drzat sa za ruky ludi starsich ako som ja a neviem, ci to u ludi tak nad 25 rokov fakt nie je detinske uz..
nemusite mi hovorit ze to je kazdeho vec a nemam to riesit, ja zijem na tejto planete s dalsimi ludmi a preto riesim to ako na tych ludi vplyvam, a tak ako by som sa nikdy neolizovala v autobuse sa pytam, co si vy myslite o drzani za ruky ludi v pokrocilej dospelosti
ak nemajú problém s prejavmi svojej lásky na verejnosti neviem čo ja ne tom divné ak sa za ruky držia aj 80-roční penzisti... je to naopak milé podľa mňa.
sak ale to je o niecom inom zase uz!! dochodcov drzat sa za ruky som videla tak 3 krat v zivote.. jj je to zlate..
skor som mala na mysli normalne dospelych ludi, ja neviem 25-45 rokov
No, tiež mi to príde trochu detinské. Aj keď, nemyslím že držanie za ruky je až taký problém. Ale také oblizovanie sa určite nie. Proste, čím je človek starší, tým viac by mal byť zdržanlivejší. (Jasné, nemyslím že ľudia 50+ teraz musia chodiť spolu po ulici akože sa vôbec nepoznajú, každý najlepšie na druhej strane. Ale tak už to nie sú pubertiaci, čo sa na seba až prehnane liepajú všade a preháňajú to s nežnosťami. Človek by jednoducho mal poznať tú hranicu, čo patrí na verejnosť a čo už nie.)
nad tým som nikdy neuvažovala fakt, mi to príde úplne najprirodzenejšia vec na svete, že sa s priateľom držíme za ruky a on už má skoro 30 a neviem si predstaviť, že by sme teraz mali prestať len preto, že je to trápne na náš vek prestaneme sa držať za ruky, až keď budeme za ruky držať deti, tak!
mne je to viac menej jedno, ja sa prisposobim. nejako mi to nevadi, su ludia, ktorym by to vyslovene na verejnosti vadilo. v lete ale preferujem nedrzat sa za ruky
@darkestangel taky ze maju kazdy iny vek? to je blba otazka podla mna, asi ako je rozdiel medzi 3 rocnym dietatom, 12 rocnym a 20 rocnym.. u trojrocneho je ok nosit cumlik a dupacky, u 12 a 20 rocneho uz nie
@h8u myslela som tým skôr to, ako ti to u dôchodcov príde zlaté ( @4 ), u mladých ti to tiež príde v pohode (ako vravíš, aj vy sa držíte za ruky), tak prečo ten odlišný prístup k 40- a 50-tnikom? Veď na tom nič nie je, bežne vídam páry aj v tomto veku držať sa, či už okolo chrbta, za lakte alebo ruka v ruke... Veď je to milé a normálne
moji susedia maju 80 rokov a stale sa drzia za ruku a este si aj cestou do obchodu daruju bozk len tak A je im maximalne jedno kto si co mysli ved neziju pre inych ludi
podľa mňa to nie je detinské, ale fakt pekné. nie často to vidím, ale ak to vidím u starších ľudí, tak ma to teší. moja mamina s frajerom sa tiež zvyknú držať za ruky na prechádzke a fakt to je podľa mňa úplne krásne
a tiež sa rada držím za ruky, neviem, čo je na tom divné. mám pocit, že skôr sa ľudia nedržia za ruky, lebo sa proste cítia z toho trapne alebo čo.
nepríde mi to detinské, príde mi to skôr ,,intímne,, ... napríklad keď som bol veľmi zaľúbený mal som potrebu sa čo najviac dotýkať partnerky a držanie za ruku som bral za niečo jemné a pekné v takom tom intímnom zmysle, že som to nebral ako nejakú spoločenskú formu ale prejav jemného citu, na druhej strane som sa občas nerád držal za ruku v spoločnosti (pri veľa ľuďoch) to malo možno ten zmysel že som si to ani nevedel užiť a tak ... ale osobne najviac uprednostňujem také to držanie za ruku pri spoločnom sedení za stolom, alebo zdielaní nejakých pekných chvíľ, ako len prechádzok po chodníkoch
ja sa s priateľkou vždy držím za ruky ked niekam ideme ... ale dobre my sme ešte asi tvoja veková kategoria no ale napríklad môj otec a jeho priateľka sa spolu tiež vždy držia za ruky ked niekam idú pešo a to má otec cez 40 a jej už tiež na ten vek tiahne a pokiaľ viem aj mama sa s manželom zvykne za ruky držať a tiež už majú cez 40 takže podľa mňa pohoda. ja si myslím že je to zlaté
na svk aj tu v irsku som videl starsich sa drzat za ruky, aj pomaly dochodcov, je to ine, lebo iba nove pary sa drzia, ale je to isty druh dvorenia sa a romantiky, tak preco nie
Pohodka, podľa tejto logiky by som ja frajera mala držať za ruku, ale on mňa nie, lebo je už na to starý (10 rokov rozdiel) a držíme sa za ruky stále, síce nie vždy, ale celkom často.
oblizovat by som sa neoblizoval, ale drzanie za ruky je podla mna v poho a clovek sa aj lepsie citi, ked niekoho drzi za ruku... pri oblizovani na verejnosti by som sa citil blbo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nemusite mi hovorit ze to je kazdeho vec a nemam to riesit, ja zijem na tejto planete s dalsimi ludmi a preto riesim to ako na tych ludi vplyvam, a tak ako by som sa nikdy neolizovala v autobuse sa pytam, co si vy myslite o drzani za ruky ludi v pokrocilej dospelosti
sak ale to je o niecom inom zase uz!! dochodcov drzat sa za ruky som videla tak 3 krat v zivote.. jj je to zlate..
skor som mala na mysli normalne dospelych ludi, ja neviem 25-45 rokov
Aký je rozdiel medzi 20-ročným párom (akože obaja majú 20), 35-ročným párom a 60-ročným párom?
preto som sa pytala co si o tom ostatni myslia
a tiež sa rada držím za ruky, neviem, čo je na tom divné. mám pocit, že skôr sa ľudia nedržia za ruky, lebo sa proste cítia z toho trapne alebo čo.
Ale aj za prsia rád držím
v dochodku je to uz aj prakticke, sa si aspon nestratia
ruky sa potia
nedávno som videla staručký párik, ako sa držali za ruky a bolo to pekné