Už som zožrala vajco s chlebom. Naši sú hrozne tradiční, oni si idú tieto veci, a tak sa na mňa krivo pozerali, keď pili ráno kávu, ale chápeš tak celý deň nič neješ, lietaš hore dole ako besný, lebo mama má nervy, lebo je už skoro večer a ona nič nestíha, mopom stiahneš celý dom aj tri razy, krájaš oné, mrkvu uhorky do šalátu, melieš korenie v mlinčeku na kávu, lebo my sme doma hrozne vynaliezaví, rajbeš tie pokrovce, zápästie sa ti kĺbi, už spravíš aj tú hlúpu ihličnatú ikebanu, aby mala máti radosť a po hodinách vydávania energie bez toho aby si niečo zjedol si vyčerpaný ako taška na nákupe a nezachráni ťa ani turek do skla štyri razy za 2 hodiny. Tak som zožrala polku štrúdle, noačo.
V beznom zivote mimo sviatkov postim kazdy den, tzn ze pol dna nejem a jem v presnych casoch - teraz cez sviatky som sa tym nezaoberala a jedla som hocikedy hocico, ale striedmo. A bola to dobra taktika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nikdy sme nedrzali post doma, na sviatky sme dost nevrli aj najedeni
Ale bol som okostovat salat ci netreb daco pridat, ked uz odstal