nedržím a ani nikdy nebudem držať (alebo zastávať) žiadne kultúrne obmedzovanie jedla, pitia, konania, myslenia či slobody ... niektoré veci sú nutné, ale čo nutné k prežitiu nie je to mi príde hlúpe
Nie, pretože sa nikdy neprežieram, najem sa vždy len toľko, koľko potrebujem. Vynechanie jedla pre mňa neznamená nejaký počin. Jedlo nie je u mňa na popredných miestach zmyslu života.
post je zdraviu prospesny raz za cas, ale taky ze cely den nic nejest iba pit vela vody...a taky post si spravim raz za pol roka ked sa mi chce a ne ked cirkev prikaze
Neviem čo ma to tak napadlo, ani niesom nejaký extra kresťan aby som držala pôst, ale tak povedala som si why not ? A ani mi to mäso nechýba a nemám chuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale inak ani v bezny piatok nejem maso..
a vlastne až teraz mi prišlo na um, že mi takto bolo úplne super a teda nerozumiem, prečo som s tým vždy potom skoncovala.
ale najviac komické je, že vtedy nado mnou všetci vždy krútili hlavami a nechápali, ako to viem vydržať.